Am luat si eu acest telefon la oferta. Iar acum dupa ce mi-a murit si (tachsckrinul!), pot sa va scriu parerea de spre el.
1. - In primul rand, de cand l-am luat, am constatat ca se aude foarte incet in casti. Deci, castile prea slabe, mult prea slabe. Cu volumul dat pe maxim tot ai tendinta sa iti infigi castile mai adanc in urechi, chestie care iti face proble, in sensul ca iti faci rana la ureche de la carcasa de plastic a microdifuzorului.
2.- In al doilea rand am observat meniul saracacios in optiuni. In sensul ca nu poti dezactiva nici macar sunetul camerei foto.
3.- In al treilea rand ce mi s-a parut si mai ciudat e eroarea de la MediaPlayer care o da cand vrei sa asculti de pe cartele melodii mp3. Nu ti le vede in folder decat primele melodii, in rest zice ca nu exista. Dar daca intri direct pe cardul de memorie sa iti rasfoiesti dosarele cu fisiere multimedia, le poti vedea pe toate si poti da play, pe rand, la fiecare melodie.
Apoi tot la MediaPlayer, dupa ca am sters de pe card melodiile si am pus altele, cand intru cu MediaPlayerul sa deschid melodiile de pe card mi le vede si pe cele noi, dar si pe cele vechi, care le-am sters. Dar, binenteles, cand dau click pe oricare din melodiile care au fost sterse, playerul da un mesaj ca nu poate reda melodia. Dar nu zice de ce. Si ma intreb, cum naiba vede melodia, daca kardul de memorie a fost sters si formatat.
In rest, la atata cat ai dat pe el, de atata si merge - telefonul Vodafon 541. - Made in China
Pai ce sa zic telefonul nu l-am cumparat de nou este luat de la un amic am dat pe el 80 ron si am mai dat 20 ron decodatul la bani astia este un telefon super ok este chinezesc dar...este ok baterie ma tine 2 zile calitate pret se merita, insa cei ce nu sunt multumit de el pot incerca un iphone si vb de alti bani si alte pretentii multa stima!
iulia7621 întreabă:
misauratcuviata întreabă: