Toate telenovelele is kitsch-uri...
Desi nu stiu filmu', prevad finalu'. ala se casatoreste cu aia, in sfarsit, si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Si Jose Armando e personajul negativ care tot incearca sa-i desparta pe cei 2 porumbei... Este?
Si mie imi place l nebunie...:X:X:X:X.Am 2 favorite si un favorit...Imi place mult de Valentina si de Solange.
Iar baiatu` e Ulises... e tare dragut... Dar si Poncho e super sweet.:*
Paul27, dacă îmi permiţi, cred că greşeşti cu atitudinea asta. Lasă oamenii să se uite la ce vor. Mie de exemplu nu îmi plac filmele de groază dar nu mă amuz pe seama celor cărora le plac. Ştiu că vei zice că te-ai referit la telenovelă şi nu la adiutza dar te rog să te gândeşti mai bine. Vei vedea că nu e chiar aşa. Cred că tu consideri că cineva care se uită la telenovele nu este demn de atenţia celorlalţi, nu? Şi, ce înţelegi tu prin "kitsch-uri"?
Psihoyounger
Si eu o ador! Personajele mele preferate sunt Sebastian, Valentina, Ulisses si Solange
Si eu ma uit :X:X
Actori preferati sunt Sebastian, Valentina, Ulisses si Solange
Eu nu prea cunosc filmul, dar mama mea sigur ca o cunoaste.In fiecare seara se uita. pup
Imi place foarte mult si actori mei preferati sunt solange ulises valentina si sebastian te pup:*
anonim_4396 întreabă: