| Dia99 a întrebat:

Ce parere aveti despre topless la plaja? Eu am 14 ani si anul trecut cand am fost la mare am facut pentru prima oara topless. Intr-una din zile am observat un barbat care filma pe plaja in directia mea. Eu tocmai iesisem din apa, imi scosesem sutienul si stateam in picioare sa ma bronzez. I-am zis mamei si a zis ca s-ar putea sa ma filmeze dar nu putea fi sigura deoarece era la o distanta de vreo 10-15m. M-am asezat pe cearsaf pe burta si l-am ignorat. De atunci nu ma mai interesat problema pana acum vreo 3 saptamani cand i-am spus unei colege si mi-a spus o chestie care m-a pus pe ganduri. Mi-a zis ca a gasit la fratele ei in calculator o filmare cu diverse fete topless la mare filmate fara sa stie. L-a intrebat si i-a zis ca a gasit-o pe nu stiu ce site sau forum. Filmarea era de la noi de la mare (se vedeau reclame romanesti) si erau multe fete tinere (ca mine dar si mai mari) unele in apa, altele pe plaja. Nu stiu daca la vara o sa mai stau topless la mare. Eu stateam linistita ca nu ma cunoaste nimeni acolo (la strand nu am avut curajul sa stau).

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poate filma oricine plaja este un spatiu public.

| pinkpantera a răspuns:

Mai chiar daca te filma crezi ca iti cunoaste cineva fata de la distanta de 10-15 m? daca doresti sa faci topless fa e cv normal, in plus ala daca chiar vrea sa vada niste sani apetisanti nu cred ca se uita la sanii unei copile de 14 ani, doar daca era vreun pedofil sau alctv stiu eu.asa ca totul tine de tine

| Dia99 explică (pentru pinkpantera):

Pai putea sa-mi filmeze si fata (desi eu sper sa nu)...doar exista zoom. In plus nu vreau sa ma laud dar am sanii destul de mari. Si e posibil sa fi fost si vreun pedofil cine stie.

| Dia99 explică:

Vad ca nu mai raspunde nimeni... Vroiam sa stiu si daca oricine poate filma la plaja pe oricine...adica daca are voie sau nu?