Frumos si da intru des imi place sa-i ajut pe ceilalti si mai ales cand sunt rasplatita cu fundite e o comunitate unde ne putem ajuta unii pe alti si nici macar nu ne cunoastem! bine ai venit!
Îmi place, chiar îmi place, putem ajuta diferite persoane şi se şi comunică. Intru des. Baftă!
E foarte tare site'ul
Si da intru f des
Mare parte din timpul care mi'l petrec la comp sunt pe TPU
bine asta cand nu vb cu ubitu
Tu ce parere ai?
Mi se pare un site ok din toate punctele de vedere. Faptul ca are atatia utilizatori si ca se gasesc raspunsuri folositoare la mare parte din intrebari nu mi se pare un lucru de neglijat.Sa nu uitam articolul din ziarul Adevarul care a participat si el la asa-zisa celebritate a site-ului.
Ca in toate lucrurile exista si o parte mai putin buna. Faptul ca este atat de popular a atras si multi utilizatori care pun intrebari/raspund in bataie de joc. Nu-i pot intelege nici-cum pe cei ce pun intrebari la care poti gasi pe google raspunsul mlt mai repede decat il poti primi pe site.Sa nu uitam nici de ultima moda a "funditselor". Nu-i suport pe cei care cersesc fundite. Mi se par aiurea rau raspunsurile care au la final "fundita plzzzzzz:*:*:*".
TPU e unul dintre putinele site-uri de socializare in care poti gasi si oameni trecuti de "prima tinerete". Cred ca e destul de important ca poti gasi pe site persoane din toate categoriile de varsta.
Per general am o parere destul de buna, davada faptul ca intru destul de des.
Imi place foarte mult, e un site super pentru ca ne da posibilitatea sa ne ajutam intre noi cu sfaturi, pareri etc.
Cand mi-am facut cont am intrat foarte des, in fiecare zi raspundeam la intrebari si incercam sa ajut. Acum intru mai rar, chiar nu mai sunt intrebari puse cu cap unde chiar au nevoie de un sfat, o parere un ajutor ceva, ci doar intrebari in bataie de joc la care raspunsul poate fi acelasi.
E destul de bun! Intru cam de 5+ ori pe zi dar nu-mi prea place aia care zic mereu dupa un raspuns -> "funda?:X" ...in rest e OK!
Klara întreabă: