Pai ce sa spun si fetei mele drept urmare deoarece ea o asculta atunci cand poate au inceput sa-mi placa si mie melodiile
IMI PLACE FOARTE MULT TRUPA BLAXY GIRLS.STIU SA CANTE FOARTE FRUMOS SI SUNT DESTUL DE DRAGUTE
Trupa Blaxy Girls este cea mai tare. imi plac tote melodiile lor.de cand le-am auzit prima mel care au lansat-o am inceput sa le ador.cu toate ca au doar 16-17 ani stiu foarte bine sa cante si sunt tare frumoase.
Ok. Imi plac desi sunt sigur ca la cantecele lor calculatorul munceste mult. Preferam sa plece ele la Euros... t dar ca de obicei pentru,, expertii,, in muzica din Romania nu conteaza publicul.
Mie nu imi place ff trupa Blaxy Girls.Eu iubesc trupa Blaxy Girls. O ador.Este super tare.Toate melodiile lor le-am descarcat si mi le-am pus pe telefon. Iubesc trupa aceasta.
Da... dar majoritatea melodiilor sunt plagiate... ar putea fii si ele mai originale
Blaxy girls meritau sa ajunga la Eurovision, bine sunt convinsa k si Elena va face o impresie destul de buna, si mie imi place Blaxy...doar k au ele melodia aia "dear mama" care te face sa ti se ridice tot parul din cap
SOlista are o voce.bestiala...(roxy? ...asa o cheama?) si...ca trupa...is.nice...destul de dragute
E o trupa tare pe bune
si mie imi place foarte mult ador piesa aia a lor.dear mama...
kiss:*
Orbithh întreabă:
Simona_8441 întreabă:
BbellaTpu500 întreabă: