anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre un adolescent emo?

Răspuns Câştigător
| xtina a răspuns:

Un adolescent emo sufera ori din cauza familiei ori sufera din dragoste! Am 1 emo la mine in clasa. El este emo fiindca i-a murit tatal! In rest nimic!

See-ya!

6 răspunsuri:
| adynna_8265 a răspuns:

Om fara viitor happy

| xibalba a răspuns:

@destinyangel, daca un copil sufera pentru ca i`au murit parintii, sufera si atat, nu se face emo. Emo e o mare prostie, inventata de oameni care erau intr`adevar sensibili (emotionali) si care aveau intr`adevar probleme. Dar de aici, la a fi o groaza de persoane emo, care nu stiu nici macar ce e aia suferinta, dar sunt emo ca de... asa e moda... e ceva cale lunga. Toti suferim, avem probleme, dar nu toti ne face emo, nu? (sau cel putin asa sper)

Emo sunt teribilistii, copiii care trebuie sa fie ceva (rockeri, emo, punkeri, manelisti, etc), orice altceva in afara de ei insisi. Un adolescent care sufera intr`adevar, sufera in sufletul lui, nu se face emo.

| Cryssy a răspuns:

Pai...Eu cred ca a avut probleme serioase daca este emo...sau poate din cauza anturajului a ajuns emo... Ca de... e si o moda cu prostiile astea...Sincer, cu totii avem probeleme, dar nu trebuie sa ne facem emo.winking...

| daniDeeDee a răspuns:

@adynna. Exact laughing

| squib a răspuns:

Sa fiu sincera consider ca "emo kizii" sufera de sindromul centrului atentieilaughing Adeptii curentului emo sunt oameni care nu stiu cum sa atraga mai usor atentia si cum mai simplu decat sa te imbraci ciudat sa ai o coafura si o mentalitate pe masura? Eu una in consider teribilisti si extravaganti, dar sincera sa fiu nu ma incurca cu absolut nimic atata timp cat se comporta normal sa zic asa.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Termenu de "emo" este existent la noi dar nu si specimenelewinking.
Ficare "emo" in devenire asculta ce spun toti "inteligentii" de la tv ca un "emo " face nu stiu ce chatterbox.
Sincer nimeni nu e "emo" in tara asta oh go on!
Moda prosteasca care se confunda cu alte stiluri!
E stupid sa auzi pe unu [cocalar/manelist sau ce stil o mai avea] cu lipsa de cultura generala, facand un ghotic sau un rocker [va rog sa ma corectati daca am gresit acesti termeni!] "emo".
Adica eu am o groaza de pitipoance prin clasa care se cred "emo" doar pentru ca au banala imagine si se imbraca in negru! Chiar imi este sila de astia care se cred "emo" si imi este sila si de rasisti!
Nu am pareri de rau pentru emo din tarile straine [care sunt emo nu xerox!]