| tigersss a întrebat:

Ce parere aveti despre un baiat cu care esti imp dar iti zice sa nu mai zici la nimeni? sunt confuza... FUNDA!

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Din punctul meu dde vedere inseamna ca acel baiat este lipsit de simtul raspunderii. Doreste sa te aiba dar te tine ascunsa! Poate are alte ganduri dar asta trebuie sa descoperi singura: ori ii e rusine cu tine in fata amicilor ori mai are pe cineva...

3 răspunsuri:
| georgesur a răspuns:

"Joaca" pe mai multe fronturi! Ai putea sa-l lasi sa se hotarasca.

| Pisicanazdravana a răspuns:

Dupa parerea mea, eu cred ca vrea doar sa te foloseasca, dar sa nu mai stie si ceilalti! Unii baieti, sunt foarte ciudati si asta ti-o spun din propria experienta! Prima oara se poate preface foarte dragut, dar apoi incearca sa te minta si inca ceva, baiatul care iti spune ca te iubeste, in secret, e un mincinos! Asa ca ai mare grija! pa pa! imi dai o fundita, te rog?batting eyelashesbatting eyelashes

| Gabitssaa a răspuns:

S-ar putea sa mai aiba pe cineva. Cu siguranta nu te iubeste si nici nu te place cu adevarat pentru ca nu s-ar ascunde. Gasesti un baiat care sa te merite si nu il mai lasa pe el sa isi bata joc de tine. Sigur meriti pe cineva mai bun! funditssaaa?