| SkittSaysWtf a întrebat:

Ce parere aveti despre un baiat si o fata care sunt cei mai buni prieteni? Adica mai pe inteles, o fata sa aive "bff" un baiat si un baiat sa aive "bff" o fata.Multumesc,o zi buna.

7 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Se intampla, nu foarte des, ce-i drept, insa prieteniile de genul dureaza, atata timp cat niciunul dintre ei nu vrea mai mult decat o relatie foarte buna de prietenie din partea celuilalt. Am tot auzit ca nu rezista astfel de prietenii, insa pot sa spun ca exista, din propria experienta. Sincer imi place mai mult genul acesta de prietenie, poate pentru ca sunt eu ceva mai altfel si nu ma pot intelege la fel de bine cu fetele, insa chiar am o parere foarte buna despre chestia asta si imi place happy.

| AlexiaD a răspuns:

Mi se pare absolut normal ca o fata sa,,aive" un prieten baiat si vice versa. Chiar foarte frumos.
Probabil iti faci griji ca se va indragosti de tine, nu? Stai linistit(a), cu siguranta va dori sa pastreze prietenia asta frumoasa si sa nu se complice.

| carabinierr a răspuns:

Nu exisata asa ceva, decat sa fie el bulangiu cum scrie si mai sus si iei sa nu ii placa nem` de el, stou` ei: "-Te vad cu alti ochi"laughing) sti ce zic?

| xCarolina a răspuns:

Un baiat si o fata nu pot fi cei mai buni prieteni pentru mult timp, chiar daca isi doresc acest lucru.Se pot intelege foarte bine, dar la un moment, unul dintre ei va incepe sa realizeze ca are sentimente pentru celalalt.E pur si simplu o atractie care apare dupa o perioada indelungata in care petrec mult timp impreuna. Daca sentimentele sunt impartasite, e un lucru cum nu se poate mai frumos.

| Sketch2 a răspuns (pentru xCarolina):

Ow... Eu unul am BFF fata de. 3 ani. Si nu, nu ma simt atras, ne intelegem superb, dar nimic mai mult. Eu unul sunt de acord cu o fata sa aiba BFF baiat si invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poatewinking! Nu conteaza ca e fata si baiat daca se inteleg bine si se comporta ca prieteni nu ca iubiti sunt prieteni.happy Oricum nu parerea noastra conteazawinking conteaza parerea acestor 2 pers.

| Stuff a răspuns:

Puteti fi buni prieteni numai ca parerea mea e a prietenia dintre o fata si un baiat nu exista acum depinde si de autocontrol!