| Kiddu_7040 a întrebat:

Ce parere aveti despre urmatoarele versuri?sadhappy sunt facute de mine dar colegii si prietenii spun ca sunt nebun si sunt niste prostii.big grin ( suflet trist si plin de ura/ratacit intr-o lume nebuna/ ratecesc singur si tacut/ si parca sunt de nerecunoscut) (stau jos intr-o balta de sange/inima incet mi se frange / am vrut sa scap sa plec departe sa uit de tot si de toate) (tristetea e ca o boala, tristetea ma omoara tristetea m-a facut sa fiu de nerecunoscut) (vreau si eu un strop de soare vreau si eu o sarbatoare vreau un strop de fericire am nevoie de iubire),,, deci ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| yyyyy a răspuns:

Imi plac. poate te faci poet.sunt misto pentru ca au rima si foarte adevarate. nu ii baga in seama ca te fac nebun. poate te invidiaza... fundda?

14 răspunsuri:
| Amalia a răspuns:

Suuperb love struck

bravo!

va felicit!
Acum ce va lipseste este cineva care sa cante,ca sa facem sa fie ca o melodie, un refren.si gata :*

Dar ca poezie, este excelenta!

Bravoo!

| Bellabelutsag a răspuns:

Suntt foartee fhainee :*:*big grin

| iiGabytsa a răspuns:

Mie mi se par dragute:X

| Enzio a răspuns:

Sincer,cam smecherasehee hee... daca colegii tau au zis asa ceva, dc nu fac si ei sa vedem care e mai bun?thinking succes in continuare!

| SAKIRA_9871 a răspuns:

Wawwwwwwwwwwwwwwww:X:X:X:X:X "mama ce le ai :X mai fa... poet te faci:XX:X:X:X:X

| de3a_4458 a răspuns:

Imi plac :X sunt chiar interesante :X asta simti tu thinking

| Niros19 a răspuns:

Pai esti foarte trist de la o recenta despartire asa cred eu si nu te lua dupa ce zic colegii tai

| lau_2161 a răspuns:

Sunt tari nu te lua dupa altii care se par a fi invidiosi...fa in continuare

| Ananas2 a răspuns:

Mie imi plac mult.
si mie imi zic ca am innebunit.dar nu imi mai pasa. mi-am dat seama ca nu ma vor intelege niciodata.
orice om cu suflet mare ar fi incantatwinking

| legionarul a răspuns:

Sunt frumoase. felicitari

| Kiddu_7040 explică:

Dap asta simt eusad nu fac versuri in zadar incerc sa pun pe foi ce simt:Xsad

| Kiddu_7040 explică:

Am mai facut ceva intre timp:Xsadhappy ( copilaria mea s-a dus prea repede si dur a apus mi-e dor de copilul ceam fost dar acum e tarziu si numai are rost) ( o doza o bila un fum totu renaste din scrum traiesc maxim iubesc nebunia starea mea zilnica e euforia):Xhappy ( vreau sa plang dar numai am lacrimicrying vreau sa zbor dar numai am aripi vreau sa zambeschappy:Xsad dar am inima ranita si suferinta mea nu poate fi oprita:Xsmug de astea ce spunetismug:X

| DdDiX a răspuns:

Mijto tare versurile...si mie imi place sa compun
banuiesc ca ai compus aceste versuri din cauza faptului ca suferi?thinking
noroc la compus

| crooxel a răspuns:

Wow...sunt superbe.e fain ca te exprimi prin versuri.asa lumea te intelege mai bine.da infine colegii tai sunt niste prosti (asa sunt si ai mei).sti...ei sunt obisnuiti cu aceeasi viata banala si nu au suferit sa nu au trait la maxim niciodata.