@Jelli
"utilizatorul meu preferat" "putini baieti de varsta lui pot fi asa maturi si inteligenti"
... uite ce-ai făcut. Sunt și mai flatat acum Nu te mira dacă mi se face poza și mai roșie decât este...
Bine, recunosc, am urmărit întrebarea. E o infracțiune?
Mulțumesc pentru părerile voastre despre persoana mea.
Baftă.
Vai, mi-e dor de vremurile in care am scris raspunsul asta, in care ne simpatizam reciproc. Pacat ca s-a sfarsit, nu e asa? Si mai ales, mi-e dor de fostul tau avatar.Si de 7h30, care era mult mai degheţat decat BenBurnleyTheo. Pacat. Dear... mirror, just give me an answer. Mi-e dor de atunci cand ne scriam cu @ si cand ne complimentam. Cand nu vorbeam cu oglinda, ca in momentul actual cam asta fac.
Bafta. Cu drag, Jelli.
De ce raspunzi intrebarilor vechi de cateva luni?
Jelli, reformuleaza intrebarea:
"De ce te uiti prin raspunsurile mele?"
Raspuns:
Interes scazut pentru TPU, care tinde spre 0. Raspunsurile tale imi sunt un fel de shortcut-uri pentru intrebarile mai interesante. Am vrut sa dau o replica indirecta, un fel de "time break" care reliefeaza crudul adevar : "reallity has stolen our souls". Vremurile se schimba si este imposibil ca oamenii sa nu se conformeze. Nu-ti face griji, presimt ca atmosfera TPU-ului va reveni de sarbatori. Craciun Fericit! (sau, daca nu, Solstitiu de iarna fericit! ).
Tu ai dreptate, iar adevarul, in concluzie acela este. Bine totusi ca realitatea ne-a furat sufletul, si nu virtualul, ajungand astfel fara viata. E mai bine asa, chiar daca doare.
Si mie mi-e dor de TPU de la inceputul 2011. Sper sa ai dreptate, sa revina atmosfera de sarbatori. Numai bine!
Am mai vazut intrebarea asta prin vara. Acum ma intreb oare cum se simte utilizatorul respectiv .
Parerea mea despre el? Oh, as ocupa pagina daca as scrie-o pe toata. E utilizatorul meu preferat si atat (nah ca mi-a iesit un porumbel pe gura, ce bine stiu sa tin secretele), putini baieti de varsta lui pot fi asa maturi si inteligenti. Cand l-am vazut postand prima data m-am gandit ca e o fata de vreo 18 ani. Cand am aflat adevarul am ramas cam asa : O.O. Si eu care chiar am crezut-o pe mama cand a zis ca toti baietii sunt niste porci. Se pare ca mama ma invata si prostii.
Pfoai, sunt deplasata, nu?
Doamne, mi-e si rusine acum dar nu ma pot abtine. Sper ca raspunsul meu si aceasta intrebare va fi raportata.
Cu drag, Jelli.
anonim_4396 întreabă:
OvidiuNumeDeTractorBack întreabă:
Marius339 întreabă: