Vampirii sunt atat de tristi. Nu-ti place sa mergi vara la mare, sa tragi o balaceala buna si sa stai cu burta la soare? Vampirii nu pot face asta. Cu siguranta ei ar vrea sa fie oameni vii.
~Roxetta
Nu stiu daca exista sau nu. Asta nimeni nu stie ceva exista la mijloc, dar cu siguranta tu nu poti fi unul ce vezi pe google sunt prostii. Traieste viata la maxim si lasa serialele gen Vampire Diaries sau Twilight. Sunt doar povesti.
Nu, vampirii nu exista. Poate au existat acum ceva timp, insa acum nu mai exista 100%. De ce vrei sa fii un vampir? Sa stii ca oamenii sunt mai tari ca vampirii, o viata de om este mult mai palpitanta, nu crezi ca ti s-ar lua sa traiesti vesnic? Daca ai fi un vampir viata ta ar deveni plictisitoare. Viata de om este o viata de luptator, palpitanta si frumoasa, nu esti fericita sa te trezesti in fiecare zi cu zambetul pe buze si sa spui " Da, am mai supravietuit inca o zi, sunt o adevarata luptatoare! "... eu zic ca in viata sunt probleme mult mai importante decat vampirii... treci peste faptul ca nu exista si bucura-te de viata ta de om si axeaza-te pe lucruri adevarat importante!