| SweetCandy a întrebat:

Ce parere aveti despre varsatori?
nu vreau link-uri... vreau pareri personale...

am vz ca nu prea va plac intr de genu asta... da asta e...eu ma risclaughing

v-am pupathappy

Răspuns Câştigător
| elenna a răspuns:

Parerea mea.niste prieteni pe care te poti baza oricand, chiar daca au un aer mai misterios.asa sunt ei dar daca ajungi sa-i cunosti mai bine iti dai seama cu adevarat de calitatile lor.si...nu sunt mincinosi!

50 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ce spuneai ca esti, olteanca?

| JackieSue a răspuns:

Sunt de acord cu tot ce a zis adyth(in afara de faza cu tatal ei).
Cunosc varsatori si sunt atat de incapatanati...nu pot sa-i sufar.

| SweetCandy explică:

Da suntem inacapatanati... da mincinosi nu...acum fiecare q parerea lui...
eu_o_mare_enigma esti varsator?laughing

pup

| SweetCandy explică:

Elena asa e...suntem fff incapatanati da nu mincinosi si suntem niste persoane mai reticente in toate privintele, insa daca am gasit omul in care credem k trebuie sa avem incredere, acela nu va regreta niciodata k ne are k prieten!

puphappy

| SweetCandy explică:

Elena esti varsatoare sa inteleg?

laughing
foarte tare...big grin

pe cat esti nascuta?happy

| SweetCandy explică:

27 ianuarielaughing
cati ani ai?happy

pup

| SweetCandy explică:

16 jumatehappy
nu asa mare da-mi id-ul tau daca vrei sa mai vb

happy

Răspuns utilizator avertizat
| Ellena a răspuns:

Mincinosi, ne fug ochii, materialisti, nu suntem de incredere?
Eu ma consider o persoana sensibila chiar...
Incapatanta da, suntlaughing...
Nu cred ca toate cele spuse de unii de aici se aplica la toti varsatoriiwinkingwinking

| Ellena a răspuns:

@sweetcandy da sunt zodia varsatorhee hee....13 februarie, tu?

| Ellena a răspuns:

15 ani, sunt micuta:p... dar tu?

| Irina a răspuns:

Singurul barbat varsator care l-am cunoscut este cam afemeiat dar totusi nu cred ca se aplica la toti. nepotelul meu de 4 ani e la fel varsator si e febletea meawinking

| adyth a răspuns:

In general varsatorilor le cam fug ochii big grin
si mint mult no talking
si sunt prefacuti
si nu's de incredere
iar eu personal cu varsatorii nu ma inteleg. n'am nimic cu ei... dar
nu ma inteleg bine, tata e varsator big grin si suntem total opusi, avem pareri diferite, privim lucrurile din unghiuri diferite
si sunt foarte materialisti
cunosc multe persoane varsatori happy si m-am convins de caracteristicile lor happy

| remus a răspuns:

Eu nu sint varsator, dar pe aproape... mincinosi nu pot fi varsatorii ca ingheata apele si nu mai pot varsa nimic, ha, ha, ha.

| YepIsSuspended a răspuns:

Eu sunt varsatortongue. Poate ca suntem cateodata incapatanati dar nu suntem deloc prefacuti sau mincinosi.Cred ca unii au ceva cu varsatorii... dar depinde si de caracter.(App. ogramada de varsatori pe acest sitetongue)

| elenacata a răspuns:

Nu depinde de zodie ce calitati si defecte ai.Depinde de caracter si educatie

| Angel of darkness a răspuns:

Sunt de acord ca Ellena, nu suntem mincinosi, suntem incapatanati si ce ne punem in minte de cele mai multe ori reusim. Ne place msterul, vrem sa descoperim, poate uneori suntem numiti ciudati, dar suntem foarte sociabili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt barbatii perfecti pentru orice femeie.ma vrei? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa bea mai putin.si daca sunt bolnavi sa mearga la doftor.nu-i nici o vrajeala sa fii vomitator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff. eu sunt varsator... zodia asta nu-mi aduce nimic bun.
ce`a spus adyth e adevarat, dar sunt mult mai multe defecte despre noi... dar conteaza cine suntem, nu zodiahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varsatori sunt incapatanati si nici eu nu prea ma inteleg cu eirolling on the floor...fostul prt era varsatorbig grinlaughing...nu a durat multhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt leu si am avut o relatie cu un varsator 4 ani pot sa spun ca nu pot fii fideli mint si atunci cand dorm se mint pana si pe ei nu pot fi fe folos decat atunci cand iti sunt prieteni dar daca e de sex opus... e in stare de orce din punct de vedere sexual...adica s-ar culca si cu sorata daca nu il respinge, nu se va sfiii sa te lase in "drum"doar pentru ca i s-a pus lui pata.EEEeeeeeee dupa are scuza DA NU TOT CU TINE SUNT.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei! Sunt varsatoare si ma bucur de asta. De ce? Ptr ca suntem prietenoase, sufletiste si uneori nu ne pasa de ceea zic ceilaltzibig grin
Nu c-am fi nepasatori, dar ne ocupa alceva. Ii adevarat si ca suntem visatori...mai nebuni de felul nostru [exemplu: scriu pe acest site noapte la 3 jum.] Adevarat, cu mai multe persoane suntem reci... poate chiar cu majoritatea... Daca sunteti varsatori, bucurati-va! 50% din vedete sunt varsatori! ah, si se ziceca 'lumina' din ochii nostri vine de pe o alta galaxiebatting eyelashes
na? Cui ii place sa fie varsator?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu sunt un varsator pe nume Eleni.Am multe calitati dar si defecte.Conteaza cel mai mult persoana nu zodia asa ca nu trebuie sa judecam oamenii la prima vedere.Suntem incapatanati dar nu mincinosi. Avem si defecte si calitati ca orice om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt varsator si imi ador zodia e adevarat ca ne vedem mai intai interesu nostru si apoi pe al altora eu unul asa sunt. suntem reci cu majoritatea persoanelor. dar cu persoanele care ne sunt dragi si stiu cum sa se bage pe sub pielea noastra suntem super de treaba si acele persoane se pot baza pe noi din toate punctele de vedere. suntem foarte pretentiosi la anturaj ne alegem cu grija prietenii. si in mod sigur nu avem probleme cu bautura si nu suntem nici mincinosi decat atuncea cand e neaparata nevoietongue cat despre femei depinde cum stiu sa ne abordeze suntem mereu dispusi sa facem lucruri noi suntem spontani, ne place sa stim cat mai multe lucruri interesante si sa fim cat mai complexi ne place "sa ne jucam cu altii", stim sa jucam teatru cand trebuie ceea ce ne avantajeaza. Inselam doar cand neam plictisit de relatia pe care o avem >deci fetelor daca vreti ca o relatzie cu un varsator sa tina deschidetile mereu noi usiwinking Dupa cum am spus imi ador zodia asta:X Sa nu va para rau daca sunteti varsatori!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sweetcandy. am citit ce ai scris pe acest link si pot spune ca sunt uimit cat iti place zodia ta si cat de bucuroasa esti cand intalnesti un varsator (masculin, feminin) eu din pacate nu prea am cunoscut asa multe fete cu zodia in varsator desi mi-ar placea, apropo si eu sunt varsator, putem vb mai multe daca imi dai add: mafmce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P0i parerea. ce sa zic`. Sunt varSator. sh sunt bucur0asa dc nu.

nu ma prea intereseaza z0diaa ma intereseaza pers0ana.

Astea sunt niste superstit ca nu te poti intelege de ex[ cu un capric0rn]. dc nu.

oricum e adevarat suntem orgoliosi unii emotivi [ eu].Incapatanati.Sh dupaa lucrurile materialee. ce sa zic de asta. poate. cred ca toata lumea is cu cevaa meterila in cap.[ ca vor aia. sh il vor primi etc.]

Ma laud cu zodia mea.
sunt bucur0asa.

de mine insumi.nu neaparat de altceva happy

pwpa >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt varsatoare si imi iubesc zodia. nu cred ca noi suntem mincinosi sau ca avem o problema cu bautura. intr-adevar avem un aer ma misterios si visam cam mult, dar care-i probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o varsatoare adevarataaaa.sh im i iubesc zodia. e adevarat ca suntem incapatanati sh reci cu cei din jur dar eu nu sunt asa cu toata lumea.adica cu cei ce stiu s imi intre pe sub piele ma inteleg foarte bine. aaaaaaaa sh varsatoarelor, simtiti-va mandre.in multe zodiace, s spune ca varsatoarele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului.va pup