Parerea mea.niste prieteni pe care te poti baza oricand, chiar daca au un aer mai misterios.asa sunt ei dar daca ajungi sa-i cunosti mai bine iti dai seama cu adevarat de calitatile lor.si...nu sunt mincinosi!
Salz all! In primul rand as vrea sa spun ca noi varsatorii suntem incapatanati, asa e, insa minicnosi nu stunem... suntem foarte prietenosi si ne place sa fim intr-un grup de prieteni care ne inteleg... insa este ideea ca majoritatea varsatorilor ce vad ca nu-s respectati au defectul de a se inchide in ei fara a mai avea incredere in NIMENI! Si mai trebuie sa stiti ca varsatorii -s EXTREM de razbunatori, deci aveti grija cum ii apostrofati ^ ^
E adevarat ca suntem incapatanati si asa. da nu suntem asa reci nici prefacuti si nici materialisti.eu sunt varsator da nu sunt deloc asa
:*:*:*
Salut! si eu sunt varsat0rdar nu c0nsider ca sunt mincinoasa. din c0ntra sunt f prieten0asa. poti avea incredere in mine. dar cel mai bine zic eu ca ar fi sa cun0sti persoana si dupa aia s`o critici. si cum ca varsatori sunt mai nebunatici de fel. asta la mine se potriveste ca asa sunt eu.si jucausa chiar.intr-un cuvant c0pilar0asadar asta nu inseamna ca nu stiu sa gandesc.stiu si cand sa fiu matura.
Buna.ma numesc alina si sunt zodia pesti am citit km ce ati scris voi pe aici si vr sa va spun ca prt mea cea mai buna este tot varsator si in 4 ani nu m`am certat nici macar o data cu ea nu stiu de unde atata rautate despre zodia asta.acum sa o luam si pe aia rea.prietenul meu este varsator. e adevarat la incepot a ft greu sa ne intelegem el era ft ft incapatanat si nu ne puneam niciodata de acord dar cu timpul s`a schimbat enorm :X:X acum mor de dragu lui nu ma gandeam ca are sa renunte la ft multe lucurui pentru mine si sa mai renunte si la orgoliu si la multe altele ce tzin de zodie. eu sunt multumita de el si nu l`as schimba pentru nici un baiat din lumea asta :*:* asa ca nu va mai orientati despre ce ce scrie despre zodii pentru ca indiferent cat de incapatanata si orgolioasa pers de langa tine. cu iubire si intelegere o sa se schimbe singur/a... bafta :*
Hei...sunt varsatoare si sa stiti ca nu toti varsatorii sunt mincinosi, sau cum i-ati mai numit voi.depinde si de caracterul varsatorului.eu recunosc sunt incapatanata dar lumea se bazeaza ff mut pe mine si nu ii insel pe cei din jur. Dar cunosc un varsator care e exact asa cum l-a descris adyth-fratele meu...
Eu sunt varsator si am multi prieteni in aceeasi zodie Eu una nu stiu sa mint insa aveti dreptate unii mint cu nerusinare... suntem materialisti. Unii nu stiu ce e aia modestie. Suntem cu capul in nori si neinteresati. Eu de exemplu ma uit si pe pereti uneori. La nori, la stele la orice ascultand muzica in casti. Astept doar sa treaca timpul... Putem fi persoane supeer distractive dar putem fi si acea persoana care ia cheful la toti. Ne imbracam bine. Nu neaparat scump, dar bine. Eu cam atat stiu despre mine si prietenii mei sper ca v-am fost de ajutor va Pup
Am citi toate comentariile si sunt toate foarte interesante. Eu sun varsator dea semenea. si chiar imi place. E normal ca multe zodi sa nu inteleaga un varsator e normal... e greu sa ti pasul cu el.de aici toate urateniile ( mincinos, betiv. curvar ) poate chiar invidiosi, oricum daca at-i faci un varsator prieten il ai pe viata.
Am citi toate comentariile si sunt toate foarte interesante. Eu sun varsator dea semenea . si chiar ami place. E normal ca multe zodi sa nu inteleaga un varsator e normal... e greu sa ti pasul cu el.de aici toate urateniile ( mincinos, betiv . curvar ) poate chiar invidiosi , oricum daca at-i faci un varsator prieten il ai pe viata.
Si eu sunt varsator si sunt mandra de asta...
Intradevar suntem o fire care gandeste altfel de ceilalti...
Si asta imi place ca suntem originali, inventivi
Treaba "ca suntem mincinosi", asa este pentru ca de fiecare data cand este nevoie sau cand sa ma apar eu mint si daca este nevoie merg si pana in panzele albe ca sa fiu crezuta :d
Mie imi place zodia in care m-am nascut...
Pentru ca ma face sa fiu originala si deosebita...
Sii ` uni oameni zic ca suntem o fire rece...
Asa este, suntem cu oameni pe care nu ii suportam sau nu ii cunoastem, de aceea uni ne cred asa fiindca mai este un motiv ne place sa fim intotdeauna maretzi, sa aratam ca nu ne pasa de nimi...
Sa traiaska varsatoriiiiii
Si eu sunt varsatoare(insa nu is mincinoasa si nici nu beau)sunt foarte mandra de zodia mea(intr-adevar sunt rece cu anumite persoane), am observat si alte persoane care au aceasta zodie si sunt foarte sensibile, iubitoare, admirate... oricum varsatorii is niste persoane pe cinste, iar in cea ce priveste dragostea...sunt cele mai dragastoase persoane
Eu sunt varsator. 1 februarie, 18 ani. am vazut unele chestii adevarate despre noi si dar si unele false. mai am 3 prieteni varsatorii si sunt cam la fel ca mine. 1: orgoliosi, misteriosi, incapatanati numai zic. dar in nici un caz mincinosi. si n-am de ce sa mint cand zic asta dar toate astea pana gasim persoana potrivita ceea ce e mai greu. in care putem sa ne lasam toata incredera... dar daca faceti greseala care am facut-o si eu si anume de a alege o fata din zodia Capricorn va zic eu ca numai scantei or sa iasa. indiferent daca dureaza mult relatia tot varsatoru sufera mai mult iar daca capricornu sufera, acesta nu arata ceea ce il face pe varsator sa sufere si mai mult. adv suntem oarecum ciudati. dar depinde de educatie si de anturaj numai bine! si fiti mereu optimisti si molipsitii si pe altii cu optimismul vostru. (scuze de gramatica) bafta.
Sunt de acord ca Ellena, nu suntem mincinosi, suntem incapatanati si ce ne punem in minte de cele mai multe ori reusim. Ne place msterul, vrem sa descoperim, poate uneori suntem numiti ciudati, dar suntem foarte sociabili.
Varsatorii sunt mai mult de cat incapatanati sunt super incapatanati.Nu pot tine secrete[]dar ei nu stiu sa minta.[Niciodata un varsator nu o sa stie sa minta, poate minte dar te prinzi in urmatoarele 10 sec.]sunt mai orgoliosi si suparaciosi, mai nebuni si le place sa se distreze.Adevarat este ca sunt materialisti[dar cine nu e]si pana la urma este o zodie de care sa fie mandru orici ar fi.
Guggufhhhhghghghgnhgyuygygytyyggynjisiiiggoigiruifuifigvjifgjiigihuuuihiihih8tghtuuutugjuhutyuhuhtuthghughghgjjgguhghufudhgihjighihufhjhdjhvgifdjihgrtugjgujujguggjgjgjgjbhnhhjjfghjhhghhjhfjhgufhhjhgguhguyutuyhjhjhjhjuhjhjhjhuyuyuytitrjgjhghybyuhguguurtithhguhntgjugjgjbnbjbhjgjgjjgjjjbjbnjnjjnjbnjjnbnnbjb jbbnbjnbjnbjvjbjbnbnbnb n n nnb nnnbnbbnnbn bine nn njfgnjjgnbjngjgnjbdjkgbnjfkhbjkngjhnbjnjgjjfngjhrthgjhgjhjt
Eu sunt varsator lumea imi spune ca sunt amuzanta dar cand vede ca nu ai asc ma face ancapatanata >. imi spun cu totii ca sunt ancapatanata ca un catat ca vreau sa fie tot cum doresc eu adica daca ma cert cu cineva vreau ca eu sa spun ultimu cuvant si toti ma numesc ancapatanata x-( x-( x-( x-( x-( x-( dar an momentu an care am nervi ma musc de buza de jos x-( ((
Pentru "adyth" si "JackieSue ": Nu stiu ce fel de oameni ati cunoscut voi(varsatori),dar cred ca voi traiti in anturaje cu oameni lipsiti calitativ,probabil ca voi( sa nu uitam ca totusi nu conteaza numai zodia,ci si caracterul), dar e urat ceea ce ati spus, cred ca ar trebui sa va masurati cuvintele pentru ca ati zis numai balarii. Ori suntei voi varza si habar nu aveti despre oameni.ori nu stiu care e treabA cu voi...Varsatorii sunt niste oameni ciudati datorita utopiei si foarte rebeli pentru ca iubesc mai mult ca orice libertate, dar sunt niste oameni sufletisti care stiu sa asculte si sa inteleaga multe. Cat despre infidelitate.de la caz la caz. Asa ca nu va mai ridicati voi cu pareri din astea ca nu e corect si frumos. ...Si eu sunt varsator si stiu ce zic
costyn997 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: