Imi pare foarte rau de Goian ca a plecat.
Era un fundas de neinlocuit la Steaua.
Dar, imi pare bine ca a venit Tanase. Este tanar si are tot viitorul in fata. Eu zic ca va fi un jucator foarte bun si sper asta.
Bergodi face FOARTE BINE ca se bazeaza pe pustii Stelei. Ei sunt viitorul echipei.
Eu cred ca Steaua va creste mult anul asta.
Forza Steaua.
O parere foarte buna. doar ca ambii trebuiau sa plece la echipe mai mari, in afara... pacat ca s-au tiganit la bani si au ajuns fiecare unde au ajuns... da' e bine si asa... vorba aia, decat deloc...
Desi sunt rapidist, ma bucur ca tanase a ajuns la steaua. e unul dintre putinii tineri de viitor si e bine ca a ajuns la o echipa mare unde sa poate va creste in valoare, caci daca ramanea la arges, sigur se plafona si ramanea doar o speranta ca multi altii
Despre tanase ma bucur ca s-a rezolvat odata toata problema asta, era pacat ca un astfel de jucator sa joace in mocirla si blaturile din liga a 2a, cat despre goe... ii multumim pentru tot ce a facut pentru steaua, sia facut datoria cu varf si indesat, are 29 de ani, cred ca merita si el ceva mai bun ca imediat i se termina cariera si era pacat pentru el sa nu plece niciunde
Cel mai bine ce a venit noul mutu la steaua poate asa o sa le mareasca si lor salariul si o sa joace mai bine cu tanase si asa goian nu era de mare felos la steaua era inalt dar degeaba si in legatura cu meciul steaua-motherwell returul becali nu trebuia sa il bage pe zapata in poarta cine e de acord cu mine?
Steaua a facut un transfer reusit. Si la un pret realist, spun eu. Nu cred ca facea Tanase chiar asa 5 milioane ca a jucat bine cu Gaz Metan sau CFR Cluj. Momentul in care a venit este bun, pentru ca e o oarecare liniste (probabil trecatoare) la Steaua. Aveti un antrenor foarte bun. Vis-a-vis de plecarea lui Goian... cred ca primele impresii le-ati simtit si voi aseara la meci, cand ati vazut balbaielile din aparare. Daca si Motherwell te preseaza. Ghionea a fost parca absent. Oricum, Palermo mi se pare o echipa modesta pentru Goian. Gigi l-a dat pentru bani, el a plecat la randul lui pentru bani. Acuma, fiecare cu ale lui. Merita ceva mai bun Goian.
M3mo a răspuns:
Cel mai bine ce a venit noul mutu la steaua poate asa o sa le mareasca si lor salariul si o sa joace mai bine cu tanase si asa goian nu era de mare felos la steaua era inalt dar degeaba si in legatura cu meciul steaua-motherwell returul becali nu trebuia sa il bage pe zapata in poarta cine e de acord cu mine?
NU BECALI FACE ECHIPA, CI ANTRENORUL! DACA NU STII CINE FACE ECHIPA, MAI BINE NICI NU AI MAI VORBI DE TRANSFERURI!
anonim_4396 întreabă: