Nu toate fetele violate sunt vinovate in cea mai mare masura.
Jegurile si cretinii sunt peste tot, doar asteapta momentul de slabiciune si neajutoarea al unei fete ca sa profite de ea.
Intradevar, urmele psihice ramase in urma unui viol sunt aproape iremediabile, si perceptia asupra baietilor se altereaza. dar cu multá atentie din partea celor apropiati se poate rezolva.
Sa fii fericita ca ai scapat, si sper ca cel care a vrut sa te violeze sa fie el violat de toti puscariasi din inchisoarea in care sper ca v-a putrezi.
Cum dracu mai sa nu fie violate
cand ele merg noaptea de la doscoteci in fuste mini dezgolute si fara chiloti pe ele
merita una ca asta
Stiu ca amj violurilor se petrec din cauza fetelor... dar la mine nu e vb de asa ceva... aveam 8 ani eram la tara la bunici, si era hram in sat si eram cu toata familia...si m-am dus cu inca o fata pana la baie...baia fiind mai departe de locul unde era acea petrecere ca na...era la tara...si atunci ne-au urmarit niste tipi de peste 20 de ani si am inceput sa fugim...si la un momendat cei doi m-au prins...nu mai aveam papuci eram toata julita...si nu stiu cum am scapat... k mi-am pierdut cunostiinta pentru cateva clipe... m-am smuncit...si iar am fugit. m-au fugarit cainii am calcat prin toate gropile si m-am ascuns dupa un hambar...si apoi cu chiu cu vai am ajuns acasa...nu era asa tarziu da totusi nu erau multi oameni in sat...deci nu a fost vina mea...
Hmm, mie mi s-a intamplat odata sa vina un domn (trecut de 30 de ani) la mine (eu asteptand sa iasa sora mea de la scoala.) si ma intreaba:"Vrei sa vii cu mine sa schimb o yala?, Nu dureaza mult." sincer.eram socata, nu era nimeni, era intuneric, ma luase tremuratul...si ma luase de mana si ma cara dupa el.pana la urma ma smucesc si fug langa un magazin. Mi'a fost asa frica.
Iar odata ma duceam acasa de la scoala, dar alesesem alt drum, mai lung., era iarna, deci implicit intuneric.si cativa idioti ma urmareau si ma tot asaltau cu intrebari.Imi tot puneau intrebari gen :"Vrei s-o facem?" etc.
Noroc ca venise un baiat (de vreo 20-25 de ani) care "ii gonise" si m-a condus acasa.Si acum ii multumesc acelui baiat, fiindca nu avea nici o obligatie sa ma ajute.
Violul marcheaza o persoana pe viata. o persoana violata are nevoie de sustinere psihologica de lunga durata precum si multa afectiune din partea celor apropiati. cei care produc violul trebuie inchisi pe viata!
Si eu am teama mare de asa ceva nu am avut parte dar mi-e frica, multe fete sunt violate din cauza lor, pentru ca umbla prea destramate, prin discoteci, si atunci cand un baiat vede ca ii permite multe logic ca se ajunge la asa ceva nu in cazul tau pentru ca erai mica incearca sa vb cu un psiholog
Şi eu era să fiu violată, mai demult, la ţară.
Eram în curtea unei prietene şi venise vărul ei, care avea 20 şi ceva de ani. Tipa se dusese până în casă, iar eu am rămas cu el în curte. Şi nu ştiu cum naiba face, se suie pe mine şi încearcă să mă imobilizeze. Nici eu nu ştiu ce naiba am făcut de am scăpat, presupun că i-am dat un picior în cap sau ceva de genul.
Oricum, nu am rămas cu "sechele". Tipul era doar un dobitoc, şi pe deasupra mai era şi urât... CÂH!
Ce să faci să scapi de frică? Păi, ai putea vorbi cu cineva deschis despre asta, spunându-i toate temerile tale...saaau, ai putea scrie pe o foaie de hârtie tot ce îţi trece prin minte, tot ce te sperie, apoi să o arunci în foc sau la coşul de gunoi, imaginându-ţi că, odată cu foaia, ai aruncat şi frica.
O să fie ok :*
Draga mea... dupa parerea mea nici nu trebuie sa mergi singura ca femeie -pe strada- mai ales noaptea. Eu sunt de parere ca majoritaea fetelor violate au cautat-o cu lumanarea.Niciodata o fata cuminte nu va pati asa ceav. Este adevarat ca mai sunt si obsedati dar pentru asta s-a inventat spray-ul paralizant care sa al porti mereu cu tine...oricum...majoritatea violurilor se petrec la ore tarzii din noapte, nici decum in miezul zilei si... ce cauta fetele noaptea pe strada...am patit si eu ca intr-o noapte, trecut de 12 sa ma acosteze 3 tipi...cand am inceput cu (mancami-ai, lingeami-ai si spalami-ai) si l-am mai sunat si pe al meu care a ajuns in 2min... stii cum au fugit...nu le-am mai trebuit...
Mai vad prin fata blocului (iubita cu iubit) se saruta, se pipaie o saruta pe gat. ea la fel... i se face la om de 2 metri si dupa aia ai spune "vai ce tarziu s-a facu, ma duc in casa ca ma bate mama"...sau le vezi purtand haine cu 3 nr mai mici si cand se apleaca le iese fundul din blugi si fusta...de maieuri nici nu mai zic...de ce nu s-o face moda "in curu gol" .nu inteleg.pentru ele ar fi cel mai bun costum (cel al evei)...mda
Si eu era sa fiu violata, ma intorceam de la scoala, si unu cu gluga in cap incepe sa ma intrebe:pe strada ta e una care suge la M**e, ai vazut vreodata un penis, vrei sa vezi, ai facut vreodata s*x, vrei sa faci...si alte chesti din astea:-&.si mie imi e frica sa maii merg pe strada, dar ce sa fac...... i-am zis ca acolo e tata(chiar daca nu era) si ala a fugit, apoi am plecat cu o baba.si m-am intalnit cu fratele meu pe strada, parintii mei erau la o persoana moarta acasa...:-ss...mama avuse presentimentulca pateam ceva si l-a trimis pe fratele meu
Evident ca nu am o parere buna
Imi pare raw de acel incident
Eu cand eram a 5a si ma intorceam acasa am fost intr'un fel atacata de niste baieti de varsta mea si imi tot repetau ca daca ii sarut ma lasa in pace si tot imi dadeau cu piciorul in glezna si eu m-am enervat si l'am impins pe unu care era in spatele meu [saracu
]Cand am cerut ajutor unei femei aia parca era statuie! La inceput aia s'au speriat dar cand au vazut ca nu ma ajuta iar au inceput...si am fugit de nebuna pe trecerea de pietoni ...eram satula .alergam iarna prin zapada si ma dureau picioarele super tare am avut noroc cu doua fete de la liceu care m'au scapat de aia.
O perioada imi era frica sa merg pe strada
...
xoxo
by zui
Buna...iti vb din propie experienta acum...eu am fost violata la varsta de 18 ani...nu am uitat nici in ziua de azi...nu am sa uit toata viata mea acel incident urat si greu din viata mea...mai ales ca eu nu aveam pe nimeni app de mine...nici parinti nici prieteni.nimica...si asta nu este tot... dupa ce am fost violata am fost si crunt batuta.pana am ramas pe jos ca un caine... a fost unul din grele momente ale mele...si am trecut singura peste tot...pai nu iesi seara singura din casa la ore inainte...nu te imbraca provocator... oricine pare inofensiv este de fapt un montru... vb mai multe pe mess ti-am lasat mes te pup
nu voi uita niciodata
eram la Galati in vizita la o matusa!
am fost la ziua de nastere a unei colege si ma duceam acasaa!
mergeam repede...eram mai mica.eram speriata pentru ca auzeam sunete ciudate
deodata vad in spatele meu 2 tipi.
nu mai era nimeni pe strada...eram singura...am inceput sa alerg sa ajung mai repede acasa...
nu am stat pana la sfarsit pentru ca eram obosita!
alergam alergam si am omb ca si cei 2 au inceput sa alerge spre mine
imi era din ce in ce mai frica. m incercat sa sun acasaa sa iasa tata inaintea mea dar am scapat telefonul si nu m.am intors dupa el.
ma inecam in lacrimi si alergam...inima imi batea din ce in ce mai tare
la un moment dat am obs ca numai unu era in spatele meu...si cand m-am uitat in fata ...surpriza .era celalalt...am luat'o pe mijlocul strazii.si ei dupa mine ...nu aveam curaj sa tip dupa ajutor...
m'au ajuns unu m'a prons de maini sa ma imobilizeze si celalalt tragea de haine...atunci am inceput sa tip...stiu ca l'am lovit pe unu cu picioru in gura si am scapat dar aveam hainele varza...la picioare eram toata zgariata k nu mai aveam tenesii.
alergam fara sa ma uit inapoi...la un moment dat nu mai vedeam pe nimeni in spatele meu...am incetat sa mai alerg
dar mergeam repede si m'a apropiam de trotuar...si surpriza iar...ma uitam speriata inapoi si cana m-am uitat in fata. ce era...am dat cu capu de un panou din ala mare... dupa vreo 5 minute m-am ridicat...nu era nimeni pe strada...nu stiam cine sunt si ce caut acolo...
intr'un sfarsit am ajuns acasaa...toti dormeau... mi-am facut un dus si am aruncat hainele pentru a nu le vedea nimeni...nu am povestit nimanui nimic...nimeni nu stie ce s-a intamplat atunci...
ii multumesc lui Dumnezeu k mi-a dat putere sa alerg si m'a scapat!
nu am avut curaj sa povestesc nimanui...in fine
a fost o noapte grea...si nimeni nu va sti de ia
bine in afara de cine va avea timp sa citeasca cat am scris!
shhh asta ramane intre noi
ps:am avut noroc ca am castigat "crosul" atatia ani la rand! si nu mi-a fost dificil sa alerg mult
papa
Deea_2581 întreabă: