Da este adevarat Sa iti ti dusmanii aproape nu inseamna sa fi prietena cu ei.Inseamna ca trebuie sa fi cu ochii pe ei.Sa ii ti aproape.Sa ii supraveghezi
Perfect adevarat, cum niciodata nu stii cati si acre iti sunt cu adevarat dusmani este bine sa-ti tii pe toti aproape si sa incerci sa le cunosti slabiciunile...nu se stie niciodata cand ai nevoie de un pont.Nu sunt o tipa razbunatoare, dar este bine sa ai cate un as in maneca pregatit daca cineva incearca sa atenteze negativ la imaginea mea.
Mai e o vorba : "Fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur!"
Prima data cand am auzit asta a fost intr-un desen parca in Spiderman
si era:"tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape"
@mumoasa are dreptate in legatura cu semnificatia proverbului
A tine pe cineva aproae nu inseamna a te imprieteni cu respectivul/a inseamna sa fi atent/a la capcanele/siretlicurile sale.
Deci da, sunt cu tine @sweetcandy
xoxooo, mary
E adevarata? Nu vrei sa indepartezi dusmanii? Sa nu-i mai ai? De ce i-as tine aproape?
Adica prietenii te-nteapa pe la spate si, trebuie sa-i tii aproape ca sa simti pasiunea lor cand te-nteapa, dar nu prea aproape ca te-ar putea ucide de prea multa dragoste. Stii vorba omului acela intelept: "Omul fara sustinere prietenilor, nu poate trai." Asa si este! Daca nu te-ar impunge cineva pe la spate, ai uita sa te trezesti din cosmarul unei vieti frumoase si linistite. Dusmanii barem te dusmanesc pe fata, asa ca stii la ce sa te astepti de la ei. Poti linistit sa-i tii aproape pe dusmani, ca daca intentioneaza sa te-ntepe, te anunta intai prin vorba sau gesturi, pe cand prietenii o fac miseleste, nu de alta, dar un prieten adevarat isi "ajuta" prietenul in anonimat, asa-i adevarata omenie. Si cam asta-i varianta moderna din. meu de vedere.
E mai usor sa te feresti de dusmani, ca prietenii nu stii care sunt de incredere niciodata...
Adevarata, ca si zicala "fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu".
Cu siguranta este adevarata. Desigur, trebuie sa-ti cunosti prietenii, dar trebuie sa-ti cunosti si dusmanii, punctele lor slabe, ce le place, ce nu le place pentru ca intr-o zi daca esti "atacat" sa te poti "apara".
Am postat in urma cu cateva zile un subiect despre"prietenie". Cu parere de rau constat ca foarte multi dintre voi ati fost dezamagiti de cei pe care ii credeati prieteni buni.
Siti cum este cu prietenia? Exact cum este si cu iubirea.
Adica cei care nu au intalnit iubirea adevarata, traiesc cu speranta ca intr-o buna zii o vor gasi.La fel trebuie gandit si cu prietenia, daca nu ati avut parte de un prieten/prietena adevarat/a, nu va pierdeti speranta ca intr-o minunata zii il/o veti intalnii.
Nu stiu cine a "compus" aceasta zicala dar o contrazic total!
Pai daca ai prietenii aproape de tine, ce nevoie mai ai sa te intereseze de dusmani? De ce trebuie sa ne pese atat de mult de cei care nu ne plac?
Dragilor, viata este mult prea scurta ca sa ne mai gandim si la cat de aproape sa ne tinem"dusmanii". Trebuie doar sa ne bucuram de prieteni si de cei dragi noua!
Este destul de adevarata Trebuie sa te informezi cat mai multde dusmanii tai ca sa stii ce puncte sensibile au ce`i ranesc...
Nu e o zicala, este un citat celabru al unui mare general chinez, Sun Tzu ce a trait in sec 6-5 inainte de Cristos. Este adevarat, doar asa poti cunoaste ce pune la cale si-l poti combate sau distruge.
50LeiCincizeci întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: