| äπđÿ a întrebat:

Ce parere aveti despre zodia Fecioara? pareri tongue cel mai bun raspuns primeste fudita big grin

Răspuns Câştigător
| Laura456 a răspuns:

Pai sincera sa fiu. sunt fecioara dar nu imi e frica sa imi zic defectele.
uneori putem fi foarte irascibile. depinde de stare. cand sunt enervate putem sa comentam fiecare gest aiurea al celorlalti
de asemena suntem perfectioniste adica ne chinuim sa facem ceva cu gandu daca mai incerc o sa iasa mai bine pana cand nu mai totu e exact pe dos
simtul critic foarte dezvoltat. numai lucrurile rele ies in evidenta pentru fecioare. de exemplu daca ai o camasa extraordinara si daca ai un fir de par pe ea. dintre toate zodiile fecioarele o sa fie primele care o sa observe laughing)
asaaa
sunt de asemenea si foarte foarte agitate.
Intr-o cearta cu o fecioara sunt slabe sansele sa castigi.
cam atat. good sides: dau sfaturi bune si stiu sa isi pastreze prietenii chiar daca exista certuri intre ei si pot fi buni ascultatori
sunt genu care mai bine stau 3 sec si gandesc inainte sa arunce un raspuns si fecioarelor le place sa citeasca
am studiat ceva timp despre zodii. cred foarte mult in astrologie

7 răspunsuri:
| lola a răspuns:

laughingLaura are mare dreptate! Si eu am o sora geamana dar la chestiile astea pot spune ca ne asemanam.Sa mai adaug ceva, fecioarele sunt obsedate de curatenie, de perfectiune.La unele se vede mai tare acest aspect decat la altele dar nu am cunoscut o fecioara la care sa nu observ acest lucruhappy
Si, da, suntem cea mai critica zodiebig grin

| äπđÿ explică:

Wooo laura laughing ai dreptateeeee asa's si eu laughing primesti fundita laughing

| Kylexy a răspuns:

E cam dificila zodia asta dar acum depinde de persoana

| Laura456 a răspuns:

Aww merci!
la faza cu curatenie. nu toate sunt. de exemplu eu nu sunt obsedata de curatenie nu imi fac curat in camera non-stop dar nici ca pot sta in camera aia daca e jaflaughing) pe scurt imi place curatenia si ordinea cat timp nu sunt facute de minelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bubu, tu esti fandosita sau blinda?winking

| anabatr a răspuns:

Femeile sunt cam dificil de inteles din zodia fecioara...dar asta..fiecare avem trasaturi diferite. gasesti pe zodiacool.ro informatii despre zodia fecioara. dintre toate site-urile asta mi s-a parut cel mai bun

| Alinacaragea a răspuns:

Cei din zodia fecioarei sunt oameni deschisi, putin cam dificili, dar asta nu intotdeauna.Sunt norocosi avand o zodie cu multe calitati dar si cu defecte, ca si orice alta zodie. Parerea mea este ca cei din zodia fecioarei sunt una dintre zodile complexe stiind ce sa faca, cand sa faca si sa reuseasca intotdeauna ceea ce isi propun.