| ixionJR a întrebat:

Ce parere aveti desprea aceasta poezie? pareri seriose (argumentate), dau funda la parerea care ma convinge ca aceasta poezie merita sa o arat cuiva, sau daca nu merita. O da si dati si o nota intre 1 si 10, dar nu la misto.
In departare aud bataile inimi mele
Imi dau seama ca ma gandesc la tine,
Imi dau seama ca mi-e rusine sa-ti marturisesc,
Ca fata de alti baieti eu is mai ciudat
Nu prefer violenta ca sa devin dependent de adrenalina,
Nu prefer atat de mult distractiile si petrecerile
Caci risc sa devin dependent de alcool
Nu prefer sa stau la calculator
Sa risc sa devin obsedat de jocuri video,
Dar prefer sa fiu dependent de tine.
Si nici macar nu vreau ca tu sa-mi impartasesti sentimentele,
Simpla ta existenta, simplul fapt …. ca existit, ca te cunosc
Faptul ca inca am ocazia sa te vad,
Faptul ca inca mai am dreptul sa visez la tine,
Faptul ca desi nu prea ne-am inteles totusi nu mi-ai intors spatele
Imi este de ajuns …
Pur si simplu am nevoie de existenta ta
Imi hranesc constientul uitandu-ma la tine ….
Cand te uiti la mine
Atunci atunci cand ma prefac ...ca nu te vad, atunci
Simt un gol in mine, un gol usturator ce ma face sa ma simt groaznic doar
Pentru ca am omis privirea ta,
Asta ma face sa ma intreb :
"De ce, de ce? de ce am ajuns sa ma indragostesc de tine
Cand eu nici macar nu te merit?"
Sa sti ca tanjesc dupa dragostea ta, simt ca este cel mai important lucru din viata mea.
Te "iubesc brutal " si am nevoie de tine sa ma inveti sa te iubesc "cumpatat"
Ma gandesc la tine tot timpul si am nevoie sa ma inveti
Sa te visez si sa te "gust " rar dar profund,
Invata-ma, completeaza-ma, desavarseste-ma, e singurul lucru de care am nevoie
Nu ma lasa sa te iubesc ca un prost,
Si sa consum, egoist, acest sentiment, pentru ca nu vreau
Sa mi se umple sufletul cu cenusa inca unei iubiri netraite ….
Tu………………
Esti religia inimii mele …………………

Chiar am nevoie de o parere serioasa! Multumesc! +funditawinking

Răspuns Câştigător
| EyeCandy a răspuns:

Heeei,deci bine voi fi sincera.Cu sinceritatea mea maxima imi spun parerea, fara sa o tot lungesc atata laughing
Deeci eu cred ca o poezie ar trebui si sa rimeze.cat de cat, mai ales daca vrei sa i-o arati persoanei la care tii si pe care o placi...pentru ca daca e asa metaforica poate nu va intelege "mesajul" [P.S: eu l-am inteleshee hee si iti doresc succesc cu fata :phbbbbt] - scuza faza asta da asa is eu mai nebuna devil laughing
Dar daca vrei sa fie o poezie asa metaforica sau cum zic altii "moderna" ca a lui Nichita Stanescu sau multi altii eu spun ca merge. Eu zic ca e de 10, daca ai avut intentia sa vorbesti metaforic...Hmmm thinking Dc iti dau 10? [serios trebuie sa spunnnn? laughing Bine, spun big grin] Iti dau 10 pentru ca poezia e plina de sentiment big grin:X, arata tot ce simti pentru acea persoana [+] ca imi place tema laughing Jusssst love

4 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Dragut... faptul ca incerci sa te exprimi prin versuri. Din punctul meu de vedere, poezia este de 8, de ce doar atat? Fiindca nu ai incredere in tine ca este buna. De ce esti asa speriat? Incearca sa fii mai increzator in tine, altfel nu vei realiza prea multe. Presupun ca fata pentru care ai scris poezia este foarte speciala pentru tine, daca este chiar asa speciala, demonstreaza-i. Cum faci asta? Simplu... n-o lasa sa-ti scape. big grin Petrece mai mult timp cu ea si totul va veni de la sine. happy
Succes!~

| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Sincer la inceput mii se parea stupida ...de ce? pentru ca nu are rima si pentru simplul fapt ca ai pus "is" in loc de "sunt" sau ceva de genu. Dar dupa ce am citit mai mult de 5 versuri si am vazut cat de frumos e day dreaming chiar mi-o place mai ales mesajul pe care vrei sa il transmiti... e minunata happy. Sincer.Tu ai compus-o?
P.S.: incearca si cu rima data viitoarewinking.

Aa, si e de nota 9.80 [ pentru ca nu are rima si pentru ca nu e egala masura, dar... tot e super poezia, sa mai scrii, si de sigur, sa le poztezi!, ai talent, parerea mea. ]

Muuuulta baftaaa, sa scrii poezii cat mai frumoase kiss

| Hachimytza619Akita a răspuns:

Lasand la o parte rima si "is" in loc de "sunt", de la mine ai un 10 pentru intensitatea mesajului pe care vrei sa il transmiti! sa fi fericit alaturi de fata pe care o placi!

| aleexuţ a răspuns:

Pai ori o faci cu rima ori o faci fara. daca vrei sa fie o poezie moderna nu trebuie sa aiba neaparat rina dar trebuie sa tii seama si de o masura a versurilor, nu scrii ce iti vine in cap. versurile sunt ok in mare parte. chiar deca sunt un pic mai exigenta de fel asta e.dar eu zic sa mai lucrezi pentru ca ai foarte mult de invatat. nota de la mine ar fi 9.