Imi place hannah dar nu asa muultma enerveaza uneori atatea lucruri cu hannah montana peste tot:Odar daca ar fi sa o compar cu nicole scherzinger as alege-o pe nicole pentru ca ea este mai matura in gandire si asta imi place
Buna, pai fiecare cu gusturile lui, dar totusi Miley nu se poate compara cu Nicole pentru ca Nicole este o adevarata canteareata, in schimb Miley e doar o pustoaica...mai are multe de invatat ca sa fie ca Nicole...are si Miley calitati vocale si artisitice, dar totusi...pai si mie mi se pare cam enervant ca peste tot numai Hannah Montana vad. e cam absurd, dar daca o prefera adolescentii...asta e, bravo ei!
Pai stiu cui sa ii cumpar chiloti cu hanna montana la fetita vecinulu ca face pipi pe ea si pe hanna montana) cateodata ma intreb de ce e asa mare vedeta ca nu e mai buna ca mine si nici ca unele persoane pe care le cunosc.
Eu am vazut perne, pixuri, gentute, caiete, papusi, monopoly, spray, cana, imbracaminte, sosete, carti de joc, portofele, genti de plaja, stikere, insigne, ruj...*** sunt de toateeeeeee...aceste ne este sfrasitul
Daca as alege intre hannah montana cu nicole scherzinger, as alege-o pe nicole normal, este mult mai draguta si mai matura, canta mai tare si are niste videoclipuri super tari cu echipa ei pussycat dolls! si da chiar ma enerveaza:hannah in sus, hannah in jos! chiar este enervant, toate lucrurile cu hannah montana! tie cum ti se pare?
M-am cam saturat...
Hmm. dintre hannah si nicole.as alege-o pe nicole cu siguranta.
Fiecare generatie are idolii sai, cand eram eu mic imi placeau andre si animal x, dar asta nu inseamna ca mi-am tatuat numele lor pe mine sau ca am purtat tricouri cu formatiile respective, si de ce? Pentru ca industria comerciala nu era asa puternica pe vremea mea, acum daca iese vreunu in fata, imediat toata lumea profita de imaginea sa si incearca sa manipuleze cat mai mult brand-ul creeat de vedeta respectiva.
Pe vremea cand eram copil idolul meu era Sailor Moon, pe vremea fratelui meu cand era copil idolul sau era Dragonball Z sau Pokemon...Acum desenele sunt prea fumate si vedetele-copii sunt mai apreciate ca oricand...insa,Hannah Cyrus Montana Miley ma scoate din minti... o vad pana cand si din greseala, iar chestia asta ma seaca! Si cred ca asta este pe putin a 1000-a intrebare ce implica si numele ei!
Pf...nicol ii e superioara. de fapt hannah e o copila si miley aia la fel... dar nu intelegeti adevarata valoare a artistului
Hannah Montana :X
De la ghiozdane [rechizite scoalare] pana ala orice articol de impracaminte, Hannah Montana le "impanzeste" pe toate...
Oriunde intorc capul o vad pe EA...
Am ajuns sa cred ca ma bantuie...
Dar se pare ca nu sunt singura "bantuita"...
Mah acum serios...am fost la o librarie de inceput de an si numa caiete cu hight school musical, camp rock si hana asta...deci nu mai rezist...imi amintesc de cand eram copil ce desene minunate erau si stateam cu sufletul la gura sa inceapa tom & jery gemenii cramp sau etc... acum ma uit la verisoara mea ...se uita doar pe jetix la aceste vedete ...sunt de acord ca fiecare generatie are idolul ei dar cand eram eu mica nu se vindeau tricouri caiete etc cu toti astia,... ce aparea era numa in reviste...eu respect gusturile genetiei noi dar cred ca tv a exagerat...pup...de ales cred ca este evident raspunsul
E adevarat se face prea multa campanie Hannah Montna. Mie una imi plac melodiile pe care le canta Milet Cyrus in serial si faptul ca razi mult. Dar daca ar trebiu sa o compar cu Nicole Scherzinger cred ca as alege-o pe Miley Cyrus.Adica nici pe Nicole dar nici pe Hannah Montana.Imi place mai mult muzica pe care o canta Miley decat melodiile din Hannah Montana.
Nicole Scherzinger
1.pentru ca are vocea mai frumoasa, mai puternica,
2.pentru ca e muuuuuuult mai sexy, nu se compara
3.pentru ca si miley e buna, dar nu se poate compara cu nicole, beyonce sau mai stiu eu ce alti artisti, nu merita atentia
Eu cred ca dintre hannah montana si nicole scherzinger as alege-o pe nicole pentru ca canta foarte frumos si este mai matura spre deosebire de hannah montana(miley cyrus) care e doar o pustoaia. dar sa stiti ca sti ea la randul ei canta bine. eu insumi sunt un mare fan hannah montana am de toate cu ea