| StilSanatos a întrebat:

Ce parere aveti desre relatiile la distanta?

21 răspunsuri:
| i.love.me a răspuns:

E cel mai frumos lucru,
nimic nu se compara cu sentimentul acela, cand mai e o zi pana la revedere si te gandesti cat de frum o sa fie si traiti aman2 clipe de neuitat:X
si daca nu il iubesti, poti sa te gandesti ca are pe altcineva si sa nu ai inccrederesad
dar pe parcurs sa vezi ce frumos ehappy

| EUSIATIT a răspuns:

Depine. daca va iubiti ok sunt durabile. dar daca e doar. asa o simpla amagire.fiecare se minte frumos

| Ana a răspuns:

O mare prostie sad ti-o spun din propria experienta

| symo_2617 a răspuns:

Este ceva dragut... dar daca te gandesti ca daca persoana cu care comunici doar prin mess, email la telefon nu o vei vedea niciodata este trist:X

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de personalitatea fiecaruia cat de durabila poate fi.Depinde si de sentimente si de mai multe lucruri...Acuma sunt prea aeriana sa pot defini asa o relatiewinking Oricum realitatea ar conta mai mult decat "virtualitatea"Dar nu e nici acum prea tarziu faptul ca am inteles asta.Intotdeauna invatam cate ceva din propriile noastre experiente de viatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super misto. Sentimentele cresc pe zi ce trece. Si de fiecare data cand va vedeti primesti ft mult. Sincer sunt pro cu relatile la distanta daca cele doua persoane se iubesc, se inteleg, se respecta, comunica mult pe mess si la telefon.

| StilSanatos explică:

Madutzu cred ca esti dezamagita! depinde de pers.prietenul meu e plecat si chiar azi mi-a trimis un frumos aranjament floral format din flori si frunze uscate mai multe chistii si 4 trandafiri in mijloc, m-a impresionat, si o poze cu el...

| Bacemi a răspuns:

Fiecare caz e diferit. Aceste relatii merg doar daca iubirea este impartasita, cazuri foarte rare. De obicei o persoana se implica sentimental mai mult si cealalta sufera. Sunt cazuri in care partenerii au incredere unul in celalalt ( cel mai important lucru intr-o relatie ) si se iubesc sincer. Acestia isi fac planuri si distanta chiar ii ajuta in sensul ca isi stabilesc un viitor impreuna. Cunosc persoane care au fost in relatii la distanta si apoi s-au casatorit si sunt fericiti. O astfel de relatie nu merge decat daca vezi pe partener ca fiind aceea persoana pe care ai asteptat-o o viata intreaga.

| betty17 a răspuns:

Plictisitoare, nu sunt genul meu, nu mi se potrivescbig grin

succes

| georgiana a răspuns:

Totul depinde de cat de mult iti doresti ca aceasta relatie sa mearga. Dragostea adevarata poate infrange orice distanta, daca vrei indeajuns.

| VladyCristian a răspuns:

E o protie... nu tine sad

| amOre) a răspuns:

Nu duc decit la despartire...

"Ochii care nu se vad se uita"

uff cand imi amintesc cum mi-a spus'o straight face

Abh
| Abh a răspuns:

Daca relatia e serioasa, ar putea avea sorti de izbanda. Dar nu e usor deloc sa tii pe linia de plutire o astfel de relatie, sentimentele trebuie sa fie intense.

mira
| mira a răspuns:

Au putine sanse sa dureze, dar au existat si cazuri fericite.

| warwara a răspuns:

Buna!
Depinde cat timp dureaza distranta happy.
Eu am avut astfel de momente, cand distanta m-a tinut departe de celalalt, cam cate 3 luni, si asta de 3 sau 4 ori si sincer ne-a fost greu, dar nu imposibil... adica cred ca acele momente de distanta ne-au facut sa intelegem ce simtim si ce ne dorim de fapt.
In cazul meu pot spune ca distanta a fost un factor constructiv, si avem 4 ani impreuna...
Am o prietena, la care o astfel de relatie nu a tinut, pentru ca el era din alta tara, si venea de 3-4 ori pe an, cate 1, 2 saptamani pentru ea.In situatii de genul asta e mult mai greu. dar repet, nu imposibil!
Mult succes!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt mai greu de întreţinut.

| Bogdana a răspuns:

Tin.sau nu tin conteaza foarte mult implicarea celor doi degeaba unul se implica iar celuilalt nu ii pasa, nu trebuie sa lasam sa avanseze prea mult daca simtim un dezinteres din partea partenerului, sa nu ne atasam foarte mult, ca putem suferi. Dar oricum cand exista iubirea distanta sau nu e cel mai frumos lucru.happy

| Ana-Maria94 a răspuns:

Pff am inceput sa nu mai cred.defapt eu ma aflu intr-o astfel de situatie si deja nu nai este si a fost.in relatiile la dista poti crede doar daca stii cu adevarat ca te iubeste si ca il iubesti.

| Razvan a răspuns:

Daca e vorba despre prietenie este ok
Daca e vorba despre iubire se schimba dramatic situatia. Ajungi sa te chinuiesti si sa iti pui sperante intr-o relatie care practic, nu exista.Niciodata nu se va compara viata reala cu cea virtuala. E prea frumos ce se intampla in realitate si niciun emoticon nu poate exprima astahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot rezista si pot face ca dragostea dintre cei doi sa creasca... Dar daca nu exista aceea dragoste, oricat te-ai stradui, 0 ori orice numar=0winking.

Întrebări similare