Si eu sunt intr-o asfel de situatie, daca exista semtimente, incredere reciproca, etc e ok.
Dragoste nu are varste, uite eu am 18 si prietenul meu are 25, care e problema? il iubesc, ma iubeste. iubiti-va mult, si cei care va barfesc pentru asta inseamna ca sunt invidiosi pentru ca va iubiti, fruntea sus in fata lor si daca nu ler place sa nu se uite
Eu nu comentez nimic, iubirea nu are varsta
Dar sincer eu nu as fi cu unu asa mare, si eu am 14 cu an mai mare is cei mai ok proprie experienta
Nu mi se pare o diferenta mare. Mi se pare chiar una "buna", baiatul trebuie sa fie mai mare decat fata (pentru ca ei se maturizeaza mai greu). Acum insa el are si alte asteptari, dar asta depinde mai mult de tine, nu te lasa usor daca cu esti 100% sigura.
Poti sa zici ca esti norocoasa pentru ca baiatu e mai matur.si stie sa te inteleaga sa te respecte si cel mai important sa te iubeasca
Eu zic ca nu conteaza varsta(Bine de acum sa nu fie chiar exagerat diferenta dintre voi)... Dar e bine! Bafta!
Daca va iubiti chiar nu conteaza ca el are 17 si u 14 si oricum diferenta nu e foarte mare
In ziua de azi se poarta.si eu am 14 si sunt cu un baiat de 19.si ne inelegem super bine. oricum cat ar fi de mare nu trebuie sa te intereseze varsta daca tine la tine si tu la el, dar ai grija ca nu toti sunt l fel
te pup!
anonim_4396 întreabă:
Any_2443 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: