| Kanabiss a întrebat:

Ce parere aveti eu ca baiat sa ma pensez nu ca as avea sprancenele mari dar dupa ce ma swcol dimineata nu sunt "asezate" si sunt cam groase pareri?!

Răspuns Câştigător
| sweety06 a răspuns:

Pai daca crezi ca pensate-ti vor sta mai asezate,dc nu? poti sa incerci, anyway sprincenele cresc repede, de aceea daca nu se va primi chiar ceea la ce te-ai asteptat ele vor reveni la forma lor initiala.Bafta!

4 răspunsuri:
| ssaTpu a răspuns:

Pai...eu pe timpul vacantei am lucrat la un salon si acolo zilnic am vazut baieti care vin sa se penseze pot spune chiar mai multi ca fete. DAR poti folosi http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=19297 asta eu il flosesc cu toate ca ma pensez :-d

| princess a răspuns:

Sincer as avea o parere excelenta, mi-ai da impresia ca ai grija de tine si ca iti place sa te vezi bine! baieti carora le pasa de imaginea lor au tot respectu de la mine :d eu zic, sa ti le faci dar la un salon si sa nu ti le faci prea subtiri!

| Skylar a răspuns:

Ce poponar

| BebeAlinutsa a răspuns:

Daca esti baiat si te pensezi nu esti POPONAR! :O inseamna ca esti ingrijit si ai respect fata de propia persoana si asta e minunat, si rar la un baiat. parerea mea chiar incearca sa te pensezi :] si daca nu te pricepi incearca sa rogi o prietena sau pe mama ta.sau sa mergi la un salon. NU este deloc o rusine pentru un baiathee hee si eu il pensez pe prietenul meu tongue Succes.