Pai daca crezi ca pensate-ti vor sta mai asezate,dc nu? poti sa incerci, anyway sprincenele cresc repede, de aceea daca nu se va primi chiar ceea la ce te-ai asteptat ele vor reveni la forma lor initiala.Bafta!
Pai...eu pe timpul vacantei am lucrat la un salon si acolo zilnic am vazut baieti care vin sa se penseze pot spune chiar mai multi ca fete. DAR poti folosi http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=19297 asta eu il flosesc cu toate ca ma pensez :-d
Sincer as avea o parere excelenta, mi-ai da impresia ca ai grija de tine si ca iti place sa te vezi bine! baieti carora le pasa de imaginea lor au tot respectu de la mine :d eu zic, sa ti le faci dar la un salon si sa nu ti le faci prea subtiri!
Daca esti baiat si te pensezi nu esti POPONAR! :O inseamna ca esti ingrijit si ai respect fata de propia persoana si asta e minunat, si rar la un baiat. parerea mea chiar incearca sa te pensezi :] si daca nu te pricepi incearca sa rogi o prietena sau pe mama ta.sau sa mergi la un salon. NU este deloc o rusine pentru un baiat si eu il pensez pe prietenul meu Succes.
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: