| FataVerde a întrebat:

Ce parere aveti in legatura cu vrajiile, descantecele, cititul in palma, in cafea, superstitii?

6 răspunsuri:
| buterfly a răspuns:

Pai eu nu cred in aproape nimic, adica nu am treaba cu superstitiile, cititul in palma etc, doar cu o chestie si anume deochiatul.
Am patit-o de cateva ori...Mi s-a facut rau asa dintr-o data si nu stiam de ce si pana nu mi-a stins mama sau bunik carbuni de la chibrit intr-un pahar nu mi-o trecut acea stare... Dupa ce am baut apa aia mi-a trecut si durerea de cap si tot imediatbig grin

Niki eu nu credeam in chestia asta, dar daca mi s-a intamplat am ajuns sa cred dar restul mi se par o porcarie!happy

| MihaiN1 a răspuns:

Sunt făcături şi alea.

| Tania a răspuns:

Astea sunt bazaconii sunt pentru oamenii slabi de inger.
Sunt niste hoate, nu a observat nimeni ca numai tigancile se dau mari ghicitoare?
Nu cred este pacaleala, pacat ca multi se lasa fraieriti...petru ca Dumnezeu nu asculta dupa toti prostiilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consider ca se fac doar pentru a stoarce bani din fraieri.
Iar superstitiile. Sunt multi crestini care chiar cred in ele, desi sunt interzise de Biserica.
Si mai sunt de parere ca toate astea ii afecteaza (pozitiv si negativ) doar daca ei cred in acestea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista cartile de tarot care chiar merg pe putin adevar, glob de cristal, aeromantia, ghicitul in stele si multe altele care prind putin ajutor, eu zic car fi bine sa va dati voi singuri sa va vedeti viitorul, va cumparati o pereche de carti de tarot, si cautati pe internet semnificatile cartilor, sau poate au manual cautand pe google carti de tarot shoping veti gasi si cu manual de utilizare, nu are rost sa sunati pe la vrajitoare care abereaza la adresa voastara cu mnciuni si tot felul de aberati, nu stiu cati dintre voi ati apelat toate vau spus ca aveti farmece, blesteme facute asupta voastra, de ce abereaza in acest mod o vrajitoare simplu sa va sperie, si te intreaba vrei sa facm o lucrare ca sa dezleg blestemele si vrajile, ca sa scoata niste banii de pe dvs, exista doua modalitati de a da in carti de tarot parte buna si partea rea.