| Vizitiul a întrebat:

Ce parere aveti in momentul in care intalniti pe strada un baiat cu cercei si tatuajebig grin? da sincerbig grin?

30 răspunsuri:
| Vizitiul explică:

Mda. Parerile sunt impartitebig grin...am doar 4 tatuaje din care unul pe gat...si vreau sa imi mai fac o lacrima pe fata:X:X:X... ce sfat imi dati?

| Antrax a răspuns:

Depinde cum arata la fata daca e dragut atunci ii fac cu ochiul si ma gandesc ce dragut eeee dar daca e urat ma gandesc pentru ce ii trebuie tatuaj si cercel pentru ca nu arata mai bine cu ele

| inna a răspuns:

Mie imi plac.

| SweetCandy a răspuns:

Mi se pare scarbos...happy
ai sp sa fiu sincera, mja refer la cei tatuati din cap pana in picioare si plin de cercei...big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu prea buna. Vrea sa arata smecherie dar de fapt in creier nu are nimic. E urat sa vezi un om cu cercei in nas, tatuaj, parca e diferit fata de ceilalti, in mod negativ, inainte baietii nu purtau cercei. Poti sa iti arati inteligenta si smecheria si fara aceste accesorii cu un accesoriu mult mai pretios:creierul.

| danutza a răspuns:

Tatuajele mi-se par nasoale rau numai puscariasi au asa ceva
despre cercei nu sunt contra se acceptahee hee

| Gabry a răspuns:

Daca ii observ, incerc sa nu ma uit la ei, pentru ca nu-i suport!

| Swabia a răspuns:

Tatuaje...hmm.nu am nimic impotiva lor, chiar imi plac... un semn chinezc pe gat saaaau.mai bine nu zic! :")...Cat despre cercei, nu mi se par deloc "smecheri", caci asa se considera baietii care au cercei. din contra mi se par feminini, ca sa nu zic gay! big grin
...si acum un citat : Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci – pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. [Eleanor Roosevelt]!

| irina20 a răspuns:

Mie imi plac mult tatuajele, de la 12 ani vroiam si eu.Bine daca omul e tatuat nu e neaparat mai frumos sau mai destept... Daca te-as vedea pe strada, cu siguranta mi-ai atrage atentia...big grinwinking

| Nimeni a răspuns:

O impresie mai de "vagabond"... ceva de genu`.
Dar mie`mi plac! :X

| Viuvi a răspuns:

Treaba lui/ei!
Daca lui/ei asa ii place, bravo ei/lui ca isi urmeaza dorintele! tongue

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Hai că acum îţi iau toate întrebările la rând...laughing
Păi cu siguranţă că dacă nu ar fi prea mare, aş fi în stare şi să vorbesc cu el. Părerea cred că ar fi în funcţie de numărul tatuajelor şi a pierce-urilor pe care le are.Adică, dacă ar fi un băiat drăguţ, mi-ar place să aibă ceva tatuaje, dar nu prea multe, eventual unul la încheietură şi mai ales unul pe gât, iar pierce să aibă numai unul, şi ăla să fie în limbă.happy
Părerea îţi dai şi tu seama că pentru mulţi nu e prea bună, dar dacă ştii unde să te opreşti, e ok.winking
Bye!:*

| Moneyandfame a răspuns:

Nu prea esti sigur de tine, eh?

| steluta_7203 a răspuns:

Cercelul la un baiat imi place dar [tatuajele nu prea ].

| yoyo_4559 a răspuns:

Sincer. nu-mi plac. Cerceii si accesoriile de genu' au fost facute pentru femei in general si asa ar fi trebuit sa ramana. Iar tatuajele... mie una nu-mi plac :]

| NowRelax a răspuns:

Depinde cat din suprafata corporala este tatuat si de nr de cercei. in plus nu poti judeca un om in functie de cum arata atata timp cat are un comportament decent si se poarta ca atare. nu stiu depinde de la caz la caz.eu personal nu sunt de acord cu tatuajele dar nici nu obisnuiesc sa critic pe cei care le au. daca asa se simt ei bine treaba lor.

| alina6344 a răspuns:

Ash zice ca nu are cei 7 ani d'acas... in plus daca l'as si cunoaste as zice ca si'a batut joc de trupul luihappy...

mie baietii cu cercei si tatuaje nu'mi inspira prea multa increderehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai am nici o impresie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat nu si-a facut tatuajele in inchisoare, nu am o parere rea. In fond, e corpul lui si fiecare isi alege modul in care sa se exprime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parere normala conform vremurilor care traim stiind ca asa trebuie sa fie de acum 20 de ani cand am citit o profetie ce spunea asa; si femeile nu se vor deosebi de barbati din cauza nerusinatei imbracaminti, si un tanar va lua in casatorie o tanara fara sa fie sigur ca acesta nu este un barbat.deci. ceva normal pentru timpurile ce le traim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parere normala conform vremurilor ce le traim, si adeverite de o profetie citita acum 20 de ani.nu se vor mai deosebi femeile de barbati din cauza nerusinatei imbracaminti, si va lua un tanar de sotie pe o tanara fara sa stie ca acesta e barbat de fapt.deci l-as privi normal.nu l-as aproba in sinea mea. dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As zice "Uite un baiat normal" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul in care-l vad sunt absolut sigura ca m-am indragostit de el:X...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de tatuaj, depinde de cercei, depinde de atitudinea persoanei in cauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-uite un baiat cu cercei si tatuaj! big grin

| adnanax a răspuns:

Buei si eu am un tatuaj recent pe spate, am piercing in buza si nas si nu am nimic impotriva... mi se par ok

| 0123456789 a răspuns:

Imi plac:X:X

| perra a răspuns:

Am sa cred ca ori e nebun ori vrea sa atraga atentia

| 102030 a răspuns:

Mi se pare super ok`...nu stiu de ce unii sunt impotriva tatuajelor si a cerceilor...sunt de asemenea o Artalove struck