Nu pot sa zic ca sunt pro sau contra. Ei pot fi cum vor.Acele persoane sunt foarte emotive, ca mine.
Contra.Pe langa ca sunt urati cu machiajul si coafura lor, au si ganduri morbide si practici nesanatoase!
Pai.contraSi uite de ce:Acum 2 ani am intrat in casa a V-a.toate bune si frumoase.Prietena mea cea mai buna a inceput sa se documenteze despre emo, stilul lor si felul lor de a fi.La inceput si eu eram entuziasmata, dar m-am trezit la timp.Acea prietena a devenit emo si pur si simplu nu m-am mai putut intelege cu ea.Parca era pe alta planeta. A inceput sa vorbeasca numai despre cat de mult isi doreste mai multe tricouri negre si despre dorinta de a avea breton pe o parte.Intr-o zi am vazut-o la scoala cu 3/4 din fata acoperita de par, imbracata in negru si "spoita"(ca altfel nu pot sa spun) cu negru la ochi.Si de atunci nu mai sunt prietena cu eaViata e prea scurta si prea frumoasa ca sa fii la fel de trist ca emoistiiFara suparare...
Complet contra.Nu cred că adolescenţii trebuie să fie aşa negativişti şi "trişti" mereu.
Sunt tari cei emo cu exceptzia ca isi dau venele...
mda stiu ca asta e esentialul in a fi EMO dar nu`mi prea place
pro
I luv emo kids
Exageram...
ca baiat am vazut multe fete EMO care aratau bine si le prindeau bine acest stil.
nu prea imi plac ideile lor
dar fiecare face doar ce il duce capul...asa ca problema lor
EstiFericitaSauTrista întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndreeaCrys întreabă: