Eu pana acum n-am suportat-o deloc pe Miley, dar m-am uitat la Hannah Montana pe Disney Channel si joaca destul de bine, e actrita buna, numai ca mi se pare uneori cam falsa.
Si despre cum canta nu stiu multe, stiu doar melodia aia Can t be tamed si e foarte faina
Si mie imi place. mai ales ultima melodie dar si celelalte sunt destul de dragute.nu cred ca e o melodie pe care nu am ascultat'o sau care nu mi-a placut de la ea.
Nu vizionez celebrul serial Hannah Montana, din cate am auzit este buna fata ca actrita insa nu pot sa-mi dau cu parerea daca nu stiu. E draguta1dar nu se compara cu Madonna care canta de atatia ani sau cu Beyonce, Shakira.Mai are de mancat pana sa ajunga cineva.Azi e maine poate nu mai e! asa se intampla! canta destul de bine, imi place melodia aia cu "can`t be tared" atat! fiecare cu parerea lui
Eu cred ca iti poti spune preferintele si fara a apasa tasta Caps Lock
Miley e o cantareata ca oricare alta.Am auzit cateva melodii de ale ei, dar nu sunt genul meu
E foarte talentata desi are numai 16 ani imi place mult cum canta si cum joaca in filme superba fundita:X?
Este o copila talentata cu un tata care i-a deschis toate drumurile."Like father like daughter"! Billy Ray Cyrus este un renumit cantaret de country in SUA. Asa ca fiica lui a avut de unde mosteni talentul. Pana sa intru pe TPU nu aveam habar de ea. Apoi m-am uitat la niste filme de pe Pro-Tv sau Antena, nu mai stiu sigur, si mi-a placut ce am vazut.
Îmi place cum cântă dar si cum joacă. Și știu de ce unii nu pot să o suporte! Pentru că are prea mult succes, așa se întâmplă de fiecare data, lumea este tare invidioasa. Dar de ce să nu recunoaștem că este talentată! Și am văzut un comentariu mai jos că a ajuns ce a ajuns doar pentru că este tatăl ei cine este dar nu este adevărat! I-am văzut biografia pe un canal și a spus că a ajuns cu greu să o selecteze pentru serialul Hannah Montana! (mi-am spus doar părerea sper să nu fi supărat pe nimeni)
Îmi place cum cântă dar si cum joacă. Și știu de ce unii nu pot să o suporte! Pentru că are prea mult succes, așa se întâmplă de fiecare data, lumea este tare invidioasa. Dar de ce să nu recunoaștem că este talentată! Și am văzut un comentariu mai jos că a ajuns ce a ajuns doar pentru că este tatăl ei cine este dar nu este adevărat! I-am văzut biografia pe un canal și a spus că a ajuns cu greu să o selecteze pentru serialul Hannah Montana! (mi-am spus doar părerea sper să nu fi supărat pe nimeni)
Nu ştiu ce să zic, nu arată prea cine ştie cum. Să cânte şi să joace în filme sunt singurele lucruri pe care ştie să le facă. Sunt alte lucruri mult mai importante cum ar fi şcoala, educaţia, iar ea nu are aşa ceva.