Mie nu prea`mi plac au un aspect ieftin cizemele de cauciuc
doar nu te duci sa sapi in gradineca mamaie
Mdea. dar ...ai grija cu ce vestimentatie la porti si cum le asortezi.ai foarte mare grija.deoarece nu poti purta cizme din alea cu o rochie. sper ca ai inteles
pa-pa
:*:*numai bine!
Buna! Da ar fi ok pentru primavara. Mie imi plac foarte mult mai ales modelele "indraznete". Am si eu doua perechi, sunt foarte funny si plus de asta toate colegele mi le admira.:*
Nu
in nici un caz nu zixme de cauciuc deci nu mai bine gauta niste pantofi misto cu tot dar nu cizme de cauciuc pe net par frumoase dar nu...
nu iti recomand :d
te pup
Sunt dragute unele modele, chiar ma gandeam sa`mi cumpar si eu.Eu zic ca se potrivesc acum primavara si cred ca si la toamna :X
Da, ar fi chiar ok, dar numai daca le asortezi cu ce trebuie, ceea ce inseamna ca trebuie sa-ti alegi bine garderoba inainte sa pleci in lume cu noile tale cizme! Good luck, my friend!
Cine nu le poarta inseamna ca nu e la moda, iar cui nu-i plac, inseamna ca e depasita cu siguranta. Toate creatiile designerilor de incaltaminte au fost impanzite cu cizme de cauciuc, eu mi-am luat unele super ieftine de pe http://hainetari.com/2011/cizme-de-cauciuc-ieftine-pentru-femei-burberry/
DidudicaDi întreabă:
buubi întreabă: