anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere ti-ai putea face despre un baiat care atunci cand l-ai intreba prin sms ce face el sa-ti spuna pa apoi seara sa-ti dea mesaj cu ce faci? Merita sa mai vorbesti cu el? Ce texte i-ai putea spune ca sa-l surprinzi? Intrebare pentru fete dar daca baietii vor sa-si spuna parerea sunt bine veniti.Multumesc.Astept cat mai multe raspunsuri. Fundita

Răspuns Câştigător
| Anxx a răspuns:

Pai odata ce ti-a raspuns astfel, eu zic ca e needucat si nu merita sa vorbesti cu el. probabil a vrut sa-ti puna la incercare caracterul tau, si ai grija ca daca-i permiti sa te trateze asa, nu se va sfii sa o faca si a 2 oara.hee hee fi indiferenta cu el, si daca insista sa te bage in seama, ii poti cere explicatii despre acel mesaj, iar daca isi va cere scuze, ar merita o a doua sansahee hee.

Pupici :*

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu mi'as face nicio parere,e pur si simplu nesimtit, Spune'i si tu pa, si nu ii mai trimite mesaj.

Răspuns utilizator avertizat
| kidulinha a răspuns:

Eu i-as raspunde " Pa".
laughing ce rost are?

| SeCreT_4434 a răspuns:

Io's baiat.si nu suport genu de baieti ...care s comporta cu fetele asa... parca ar fi niste bucati de carne fara sentimente oh go on in fine ar trebui sal ignori nul mai baga in seama s vda ca nu e chiar asa de solicitat el se crede prea important si crede ca poate face din uh ce vrea azi iti zice "pa" maine "fata mea " nu-i mia da atentie si o sa vina tot el cu coada intre picioarehappy