Daca fata are cu ce. E si asta o chestie de a atrage baietii. Daca in cap e multimea vida macar sa fie in exterior ceva mai mult
Nu o cunosc si nu pot sa-mi dau cu parerea, dar daca ai ceva de intrebat pe acest site intreaba si tu ca sa putem raspunde serios nu la chestii din astea, bravo ei fiecare are ce vrea in telefon.
Din pacate exista si oameni dinastia prin lume. Ce frumoasa ar fi viata daca nu ar exista cocalari si pitipoance.:-
Bineinteles...tot timpu il lasa pe banca si o vazut toti poza . era pe banca la ea cand am observat acea poza "artistica" . McDreamy se pare ca nu intelegi ce vreau sa spun...
Si pun pariu ca isi 'uita' telefonul pe la toti baieti
panaramele astea sunt ieftine si lucrurile ieftine se gasesc pe toate drumurile.
Sincer, nu poate decat sa ma amuze. problema ei, treaba ei, succesul ei, nu stiu cum sa-i zic, dar tot hilara si demna de mila ramane o astfel de fata pentru mine. chiar n-as avea nicio problema cu o astfel de persoana. daca nu e infumurata, it's o.ca.tot om ca si noi ramane (desi unul amuzant )
Este foarte sec cine intreg la cap care are emnitate ar putea face asa ceva imi poti spune si mie scuze dar nu e bine ce face explica-i asta