Sunt foarte multi care la prima vedere par fitosi, dar daca stai mai mult cu ei iti dai seama ca nu sunt chiar asa. Si eu am fost de mult ori inselata de aparente, credeam ca unele persoanele sunt figurante, dar apoi chiar m-am imprietenit cu ei. Nu putem judeca, pana nu cunoastem exact.
Exista si persoane care cu toate ca sunt fitoase sunt de treaba numai ca ar fi si mai bine daca ar scapa de acele fite.
Multa lume mi-a spus ca la prima vedere par fitoasa... dar cand ajunge sa ma cunoasca...isi da seama ca nu sunt deloc asa.
Scuza'ma. ce inseamna arfe? in dex scrie "harpa".
nu inteleg partea a2a a intrebarii.
Nu sti vb aia... aparentele inseala
pana nu ii cunosti cu adevarat nu ii poti judeca.
Pentru unii fitele sunt doar o masca...asta pentru a nu suferi in caz de ceva nu merge cum si-ar fi dorit.
Oamenii care par fitosi sunt tot oameni si ei si de multe ori sunt mai sensibili decat oamenii obisnuiti
Poi nu stiu ce sa mai rasp., cu atea rasp. bune aici.Pt. inceput ce naiba inseamna:arfe? E un cuvant nou... in fine. Ce parere am eu de oameni fitosi, sunt de treaba... uni ma amuza. Dar sa fim realisti, toti suntem ''fitosi'', toti
Nu suport oamenii fitosi.Sunt persoane care vor sa iasa in evidenta prin mofturi, fite. Intr-un cuvant sunt oameni(Gretosi)
Pai normal ca pot fi oameni de treaba, dar fitele din capul lor strica totul au mult de pierdut
Noi oamenii suntem foarte rai cateodata, catalogam omul desi poate atunci il vedem pentru. prima data, abia dupa ce stam de vorba ne dam seama cat de mult ne inselam, dar poate e deja prea tarziu.
Aia de treaba sunt putini, de obicei aia cu bani au numai fite in cap, cred ca lumea e a lor, iar ceilalti fara bani si care au fite sunt pampalai nu stiu nimic de viata viseaza si atata, sunt tot felul de oameni in jur fiecare cu idei diferite, pacat de ei, fitele nu duc departe si nu te alegi cu nimic, te crezi ceea ce nu esti, si echilibru in viata ioc
Salut... uite de exemplu in job`ul meu (unde dau de tot felul de oameni) am ajuns la concluzia ca : fitele sunt de obicei sau pentru a compensa ceva ce nu au sau pentru ca pur si simplu nu cunosc valoarea banului (ma refer la cei tinuti pe palme de parinti); dupa aceea sunt cei care au si bani si au si fite iar opinia acestea fiind "sustinute" de faptul ca au bani; iar altii care au bani au si asa zisele fite dar sunt in mare parte in limita bunului simt.Deci da este posibil in multe cazuri sa intalnesti oameni de acest fel, cum ai intalnit tu...
yungandreigawd întreabă: