Michael Jackson a fost un om deosebit. Din ce am observat in 5-10 minute cat l-am vazut pe Ernest Valentino imi dau seama ca are si el parte din personalitatea lui Michael. Ii seamana nu doar fizic.
Consider ca Michael Jackson a fost o un om "normal"care avea multi fani, cat despre sosia sa nu stiu nimic.Sincer nu mi-a placut Michael Jackson scuze:d
@ F3tytsa care iub3sht3 in cazul asta ar trebui sa taci.Aici exista foarte multi fani ai lui Michael Jackson care se dezgusta de raspunsuri ca ale tale.Nu stii, nu raspunzi, nu va mai bagati atat in seama. Pun pariu ca ai 13 ani si o asculti non-stop pe hannah montana.
Scuze, dar chiar nu mai suport pustii astia care raspund doar pentru a se afla in treaba.
Si revenind la intrebarea ta... Michael Jackson a fost o personalitate remarcabila si ca va ramane in inimile noastre pentru totdeauna prin cantecele sale absolut fantastice, dar si prin felul lui de a fi...prin tot!
Cat despre sosia sa, tinand cont ca l-a cunoscut personal pe Michael si ca a fost la repetitii si la concerte in backstage alaturi de el, inseamna ca a invatat extrem de multe lucruri de la Regele Muzicii Pop. Cred ca a "imprumutat" astfel de la miscari, la modul natural de a se comporta in viata de zi cu zi.
We ❤ Michael Jackson!
Din pacate in 2009 eu eram clasa 5 si atunci nu pre ascultam nici o muzica, dar dupa ce a murit muzica lui a fost data la televizor (obsesiv) si eu atunci la m descoperit pe MJ (dupa moarte((((( ) si acum ii stiu toate albumele prenile piesele, ca titlu si pe cateva le am si invatat!
..si le fredonez toata ziua dedimineata pana seara
Daca esti cam asculta melodiile childhood si come together sunt mai putin cunoscute si foarte vrumoase mai ales daca stii copilaria lui MJ.
anonim_4396 întreabă: