O gaina ca face oo, si de fiecare data cand mananca un ou facut de gaina, isi aminteste cat il iubesti, iar daca va despartiti vreodata se va razbuna sugrumand gaina in loc sa te sugrume pe tine. GLUMESC! Acum sincer, eu sunt baiat si nu mi-ar placea ca prietena sa-mi dea o pasare intr-o colivie. Mai bine un rottweiler bebe. Cel mai bine il intrebi ce ar vrea, sau daca-l cunosti destul de bine si stii ca vrea o pasare, i-ai un papagal si-nvata-l sa spuna: Te iubesc! Ar fi mai interesant, apreciat.
Eu am avut 2 papagali - perushii
si un canar
se pot tine si sticleti parca oricum interesanta idea ta
succes
Neata
sunt de acord cu otonis. daca il cunosti fooarte bine si crezi ca i-ar place o pasare in colivie poti sa-i iei un canar, aia am auzit ca canta frumos. dar totusi cred ca iar surade mai mult ideea unui caine. e si mai usor de intretinut si il va tine mai mult timp decat o pasare in colivie care dupa mine sunt cam sensibile. tu sti cel mai bine ce ii place lui.la multi ani si din partea mea.
Ideea de pasare in colivie m-a intristat intotdeauna, insa tinand cont ca ele sunt deja in petshopuri, poti lua orice, asigura-te doar ca e bine ingrijita ulterior.
Daca mai e valabila intrebarea, iti ofer eu o pereche de zebre australiene + colivie noua, la 55 ron.Sunt din Buc. ID: Leon_Bogdan
ale0409 întreabă: