Buna! am sa iti raspund cu o intrebare.pentru tine este mai important ca toti ceilalti sa te placa si sa nu te mai ignore sau sa fi sanatoasa si sa te simti bine in corpul tau? mie nu imi pasa de parerea celorlati in legatura cu mine.fiecare are parerea lui.dar, daca tu crezi ca este important sa faci poze, uite: http://www.e-mariage.ro/......ze-55.html
Sincer chiar nu stiu ce sa iti rasp nu vreau sa fiu rautacioasa dar nu fiecare aratam asa bine cum am vrea dar fiecare e frumos in felul lui, si nu cred ca, cateva poze poate sa iti scoata in evidenta ceea ce ai tu frumos, inceraca un machiaj simplu nu strident un luciu dragut pentru buze si inceraca sa te simti tu bine cand faci o poza adica sa fi naturala, iar dc vrei ca pers sa te placa fa in asa fel incat sa te faci remarcata prin ceea ce esti tu nu cu o poza si mai ales sa fi placuta pentru ceea ce sti si faci si naturaletea ta. Stai linistita ca si eu am avut prbl cu pozele am unele poze ca nu imi vine sa le arat la nimeni dar sincer prefer sa fiu placuta prin ceea ce sunt eu nu cu o poza. Succes
AnOnIm20202020 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: