Reductil, o fata a slabit 6 kg intr-o luna, trebuie sa fi foarte atente cit timp il iei, costa intre 80 si 100 lei, daca iei aceste pastile trebuie sa ai grija si ce mananci, trebuie tinut si un pic de regim, te pup sper ca ti-a fost de folos.
Pe langa faptul ca nu se recomanda o colega de-a mea mai mult s-a ingrasat de la ele
+ ca iti spune ca poti manca orice, ea daca bea cafea ametea imediat
daca vrei ceva sanatos si care chiar te slabeste si te si detoxifiaza cumpara colon help
e minunat
eu il iau inainte de masa cu iaurt dupa care beau un pahar cu apa si se formeaza un balonas care iti taie pofta de mancare.
Dupa parerea mea nu foolosi pastile:O devi dependenta iar dupa ce le vei lasa din diverse motive... o sa te ingrasi mai rau ca inainte asa este diriga mea adevarul ca a slabit bea numai sheik, si pastila, patoane de ciocolata si nu stiu mai ce de la Herbelaife, si de la FOR EVER dar te sfatuiesc sa nu apelezi la ele dauneaza sanatatii tale acum sincera sa fiu eu tin un fel de dieta nu este stricta in 2 saptamani am dat 2 kilograme 1 Sportul 2 alimentatia... e VIATA ta la mijloc o viata ai nu 2!
sper ca te-am ajutat
pot lua multe pastile d slabit dp net sa-ti spon da nu stiu cat de eficiente sunt de astea sunt sigura
anonim_4396 întreabă: