anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pastile trebuie sa ei ca sa iti vina rau? Sau ca sa lesini? Ce pastile trebuie si cate? Va rog raspundeti doar cei care stiu, si nu intrebati de ce va rogg, nu facety misto, va rogg.MSlove struck:*!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu fac misto. Pastilele sunt facute sa ajute oameni, nu sa le faca rau. Tu vrei sa santajezi pe cineva cu falsa ta stare de rau. Asta inseamna ca esti o persoana rea, egoista, care merita ca in timpul acestei experiente sa pateasca ceva foarte grav. Am vazut o adolescenta ca tine, care a ajuns pe dializa permanenta pe la 17 ani. Luase nu stiu ce porcarie ca sa-si impresioneze iubitul care ii lua prea rar cadouri. A murit dupa vreo 4 ani de dializa, dar intelesese deja ca si-a facut-o cu mana ei si ca pedeapsa a fost bine-meritata.

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Crede-ma ca nu are nici un sens sa faci un astfel de gest. Pot fi consecinte grave. Nu are rost sa incerci sa impresionezi pe cineva astfel. Daca vrei sa o faci du-te la aceea persoana si spune-i ce simti, vorbeste-i din suflet.

| Silvia a răspuns:

Nu mai bine te arunci in cap de la etaj? Ma gandeam si eu...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna scumpo!kiss
Stiu ca ai spus ca nu avem voie sa intrebam de ce dar totusi m-ai facut curioasahappyDe ce vrei asta?worried
Nu e bine ce vrei sa faciwinkingOrice ti-as spune eu care sa te ajute cu asta mai tarziu ti-ar afce rau big grin Asa ca lasa astakiss

| yellowalien a răspuns:

Nu vreau sa fiu complice la vreo sinucidere, asa ca prefer sa nu-ti raspundtongue

| deejayra a răspuns:

Daca tu crezi ca asa o sa iesi in evidenta si vei face pe cineva sa se simta vinovat...atunci ia niste otrava de soareci.
Ce face curentul emo asta ma frate

| radu75 a răspuns:

Spune sincer, ai mai mult de 12 ani? Asa ca sa mi fac eu o idee!

| mihaa a răspuns:

Nu incerca sa faci o prostie ca vei regreta, poate toata viata si poate vei ramine ca sechele, incearca sa rezolvii problema si nu luand tablete, poti ajunge la spital, iti baga un furtun pe gat pana in stomac, adica iti fac spalaturii, 1 chin groaznik, mia povestit o colega de scoala ca f multi ani in urma, avea si ea probleme si na spus nimanui si a luat tablete, afacut prostia vietii si, nu mai vb de chinul din spital, ai grija de tine si nu incerca sa faci o nebunie, bafta si sa fii fericita in viata, pup miha

| Me,myself & I a răspuns:

Mai dar de ce vrei sa-ti faci rau, nu te simti bine in pielea ta? nu cumva vrei si sfaturi ca sa te sinucizi ca doar na. noi trebuie sa te ajutambig grin. Unde iti e capul? de la o prostie ca asta sa nu dai in altele

| pepenerosu a răspuns:

Iti propun sa nu mai mananci si sa nu mai bei nimic sa vezi ce rau o sa-ti fie. Piperat cu cateva nopti albe. E buna reteta?happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am spus sa nu faceti misto, va rog eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa raspunsurile voastre, acum ma simt mai bine.Ms la toty:*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu.te.sfatuiesc.sa.nu.apelezi.la.asa.ceva