| MxR a întrebat:

Ce planuri aveti vacanta asta? ceva ocuri faine? iesiri cu cortul? vreau sa imi fac ceva planuri dar nu am idei sad ofer funda

3 răspunsuri:
| stefanutza a răspuns:

Da... Am muuulte planuri vara asta... Si am sa le impartasesc cu tine:
1. Am fost in Anglia la Londra unde am vizitat diferite obiecte turistice interesante. Am fost la un concert marca Adele.
2. Am fost plecata si in Mexic, si anume in Ciudad de Mexi, acolo am mai multe rude si a fost draguut (dar sa ai mare grija!).
3. Am fost in Norvegia unde am sarit cu parasuta... Asta da aventura pe cinste!
4. Pe 14 august, voi plea intr-un sejur de 3 saptamani la mare (Euforie Nord, Euforie Sud, Venus, Saturn, Mamaia, Vama Veche etc. )
Sper ca ti-am dat vreo idee buna!

| imc3333 a răspuns:

Eu am foarte multe planuri, nu cred ca o sa pot sa le pun in aplicare pe toate laughing) de exemplu, pe fiecare saptamana bataie cu apa cu prietenii ( daca vremea e buna ) laughing) stat afara mai mereu. plimbari cu bicicleta prin tot orasul, chiar si in afara lui big grin cu rolele, alergat in parc(ca doar trebuie sa mergem la mare si nu putem cu burtica ) desenat pe asfalt laughing) jocuri cu mingea, mai toate activitatile care presupun minim 2 persoane. mers la film, sau de ce nu vazut acasa unul de groaza laughing) shopping, machiaj cu ochii inchisi laughing) e foarte funny happy o sa merg si la tara, nici acolo nu o sa ma plictisesc...sunt foarte multe lucruri de facut, chestia e sa fii creativa, sunt multe posibilitati si vara e scurta happy enjoy big grin

| Piratul10 a răspuns:

Da,deci vara asta:

1.Merg in Germania la Mare.
2. apoi o sa ne plimba, prin Germania.
3.stat afara u prieteni, mers la piscina.
4.la cinema
ETc...