Kracis~profa de fizica~porecla data de mine pentru ca sta cracanata la catedra
Miss Nanu Obama~profa de mate~a venit din SUA cu niste idei "revolutionare"
Talby Zeul Chimiei~dirigul~Stie chimie cat pentru toti profii la un loc si ne da 3 si daca respiram la ora lui
Miss Topi~profa de istorie~Vorbeste singura si se satura de vorbit topaie pe la geam
Nebuna de la 1~profa de psihologie~e nevasta lui Hitler
Marmota~profa de romana~mananca ciocolata mereu si bea cafea
Baietasul~proful de bio~cel mai batran prof din scoala pe jumatate senil si fara frane(a cazut de 3 ori iarna asta)
Aveam un profesor in clasa a 5 Si il chema Decianu parca Si noi ii spuneam Decedatu
Mai e o profesoara de sport Care e slaba De fapt ce zic eu slaba Foarte slaba Si noi ii spunem aschie
Profa de romana ai pitzipoanca ca tot urla ba nu pitzigoy
profu d mate urangutan eu ima pus porecla
la aia d bio diavolita blondasi kateodata shakira
Am o profa la cdl e mai nebuna o cheama Ortelecan iar noi ii spunem Ortelekeishan pe profa de bio o numeam Musca pentru ca numele ei era Muscalu, iar pe profa de romana "soricei" la plural pentru ca asa ne spunea si noua de genul ce faceti soricei?
Buna
Garbu e dirigu.
Nas mare respectiv Morcov e profa de muzica
Creiere sau Gura de Aur e un profesor de informatica care are o proteza de metal aurie
Pletana e un prof de mate
Am niste colegi care ii spuneau unei profesoare "Voluminoasa"
Porecle la profesori ...
Cand eram la liceu, la sala era un sac de box, si pe ala l-am "botezat" cu numele profei de mate (chiar, daca ma gandeam mai bine, puteam sa ajung un Doroftei )
Profesorului de desen ii spunem homoDesenatorul, sau in generala profesorului de muzica [care era mai aspru] ii spuneam Ceausescu, sau profesoarei de istorie :Moldoveanca)
Pai preferata porecla pentru profesorii (a mea) e Drakoiaska si facem asa un accent ciudat si ne punem 2 cornice ca de dracusor, o profesoara cu porecla Saveasca, altv prof Scoberca...
Profa de biologie:betty(cea urata) lol... e muma paduriiprofa de geografie(diriga): gaulici de la numele ei de fam, sh multe altele...
Pai.
Jepeto.
Profesoara "Pofteste La..." Pentru ca de fiecare data cand termina un elev de facut peoblema il POFTESTE LA LOC si mereu zice "Asa Multumesc, Pofteste La..." Si restul zicem noi.,
Iar inca o profa la care i spune "Daaaa? " Pentru ca la terminarea unei propozitii Mereu zice "Daaaa?" sau cand e nervoasa.
"Ati venit la scoala Daaaa?, Ia vino la tabla DAAAA?"
Pai lui anton lucian ii zicem antonella lui tanasescu sorin ii zicem castorul sau tzapu lui done ii zicem sile etc.
Dirigintelui din clasele 6-8 ii ziceam "surubelu", aveam o profa rea si urata de chimie ii ziceam "pitbull" acum in liceu, am un prof care se numeste Bretean (numele de familie) iar noi ii zicem "bretonelu, bretonas"cand cum cam atat imi amintesc acum
Acum in a5a am profu de desen care e mai tantalau. ametit si zicem de la Nicoleanu - Alcoleanu. De fapt tot liceul ii zice asa
anonim_4396 întreabă:
Raton întreabă:
Andra0987654321 întreabă: