| Roarrrrr a întrebat:

Ce porecle aveti pentru cel/cea mai bun/a prieten/a? Spuneti-mi si mie cateva. Multumesc.

7 răspunsuri:
| AdelinuKozma a răspuns:

Zuzu,coco, tiganu, tomi, cam acestea sunt poreclele unor prieteni de ai mei
ca sa gasesti porecle trebuie sa te iei dupa niste criterii de ex comportamentul, daca este mai amuzant asa sau nebunatic face numai prostii poti sppune nu stiu papagalu, sau coco sacu ceva de genu am dat un exemplu.
Sau dupa numele persoanei respective, de obicei noi ne strigam cu numele invers, cum pe mine ma cheama Elyy (asta-i prescurtarea de la elenahee hee), pritenii ma tstrigau Yyle intr-un timp, in fine.
Sau dupa numele de famiilie, asa ne bai gaseam noi poreclele, ca de ex :
mandarina, zebra, si altele laughing
oricum poreclele unor persoane ar trebui sa fie cat mai originale nu degeaba le zice porecle, ca atunci cand sunt strigati sa se stie : e clar este el/ea,
daca sunt mai mult coco sa zicem daca strigi pe 1 vin toti iti dai seama laughing
sper sa-ti fie de folos ceea cetiam zis si sa gasesti porecle cat mai potrivite pentru prietenii taiwinking

| Fiona232 a răspuns:

Porecla celei/celui mai bun/buna prieten/a o dai in functie de personalitatea ei/lui. De exemplu porecla celei mai bune prietene a mea este buburuza caci se inroseste tot timpul la fata! Sper ca te-am ajutat

| LeMousiqe a răspuns:

Buna.
Fa-i un test prietenei/prietenului tau un test si o afli :>
http://www.clopotel.ro/......otrivi-182
Sau,daca nu te ajuta :>
http://www.gociman.com/promotia/porecle.html
Succes :).

| HaHaGirl a răspuns:

Lala de la Laura,Moto,Futi,Bumbi,Zapa,Lopy,Toto,Matusa Daria,Matu, Mister, Tocii, Ravarsatura, Varza,. multe altele ..depinde si asa e, trebuie sa vina de la ceva chestiile aste, spre ex face cineva ceva si de la acel ceva primeste porecla..pe o prietena o cheama cioabansu si odata am strigat-o ciorbanasu si de-atunci i-a ramas ciorba..cam asa e cu poreclele astea

| OnuOnulică a răspuns:

Eu nu am o porecla pentru el ii spun pe nume sau '''frate'''.

| deny2002 a răspuns:

Bubu,Bebe,Bybo,Byby,Bybu,scumpha, iubitaa, bebe meu, pitica, soso, sora`mea, surry, sissi, sis
Stiu doar de fete ca asa ii zic celei mai bune prietene.Tu trebuie sa-i zici cum arata, cum se comporta.Cum ti se pare tie ca este.Una care i se potriveste. Sper ca te-am ajutat! Funda?

| twilightt a răspuns:

NIeGuNo