Intr-un timp mi se spune Angelina Jolie fiindca am buzele ca ale ei.
Acum mi se mai spune:anti-de la antipatica, pitzi, xena{chiar daca e nume, la mine e ca o porecla}, anusca, anisoara sau cand a avzut o prietena cateva mesaje in telu' meu a vazut ca acea persoana cu care vorbeam prin mesaje mi se adresa cu "puta", de cate ori cand ma vede imi zice"putzulica unde e superman?". Prea penal.
Bafta.
Elly / Ellics / Elle / Lella / Ellinda / Elly-Belly / Zuzzi / Blonda[Chiar daca am decat cateva sucitse blonde] etc
Hai ca daca iti spun eu, nu ai mai auzit asa ceva !
1. COrbacika - :X tare asta de la porecla bunicului meu . lumea asta , cel putin este unica !
2. DizzY- Ametzita ! Eh. mi se potriveste asa putin mai mult .
De la Larisa-lari-risa-isa-isuca-lisuca si de la elena-lena -ena si aletele zaharel, nebu, sunculita, dracoasa, dracusor
Daddy( e un alint de fapt)Anda, aaa mai nou porecla mea e curentata)pentru ca odata prietena mea era singura cu mine in casa si eu am facut un gest langa priza ca si cum m-as fi curentat si de atunci imi zice curentata sau fantomita.si la scoala:EMOwtf.sunt intr-o sc din Ptm (Pantelimon)si astia zic ca eu sunt fenomen in scoala lor sunt singura care asculta TOKIO HOTEL si am un stil mai ciudat
ZuZzU, zanica(Asa imi zice nasa)si Lulu.
Consider ca cea mai frumos porecla merita fundita.