| Roliii a întrebat:

Ce pot face cand incep sa urasc tot ce ma inconjoara? Am 20 de ani si urasc ca stau singur acasa (asta mi se intampla si in copilarie ca mai mult o aveam pe mama plecata dar acum stau singur fara nimeni doar eu) ca nu aud o alta voce ca nu se mai misca altceva nimic in afara de mine, urasc si ca n-am cui sa ma adresez si n-are cine sa ma sfatuiasca si sa ma indrume in toate problemele pe care le am prieteni n-am, prietena n-am de ceva ani (nici ambitie din cauza refuzurilor prea multe), de citit nu pot, de citit e ca si cum mi-ar vorbi cineva fara voce nu-mi gasesc locul acasa, nu ma mai bucur de nimic aproape o mai am pe bunicamea care sta si ea la distanta, jobul mi-l urasc mai ales ca ma simt sabotat (firma de transport, aproape toate transporturile mele nu se rezolva, datoria mea e doar sa le caut n-am voie si sa ma ocup de ele), nu pot dormi de multe ori, n-am motivatie sa mai fac nimic pentru mine, sunt doar eu pe frontul meu, ce sa fac?

2 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Incearca sa-ti iei un animal de companie. Fa-ti cativa prieteni buni carora sa le poti impartasi problemele tale. Incearca sa-ti gasesti o ocupatie care sa te captiveze. Nu in ultimul rand poti discuta cu un psiholog. Din pacate nimeni nu te poate ajuta concret, tu trebuie sa incerci sa iesi din starea asta.

| gratargratar a răspuns:

Sa-ti intemeiezi o familie.
Nu se poate sa nu gasesti o fata potrivita pentru tine. Multe fete apreciaza baietii independenti.

Si, intre timp, iti poti lua un caine ca sa-ti mai tina de urat...