Incearca sa discuti cu parintii si prietenii tai. Le poti spune motivul pentru care ai ales sa te schimbi asculta punctul lor de vedere iar apoi spune-l pe al tau. Daca colaborati poate veti gasi o modalitate prin care sa nu iti schimbi caracterul dar totodata sa adopti propriul tau stil. Daca la scoala colegii iti spun ca asculti muzica ciudata incearca sa le zici ca asta e stilul tau si nu te schimba doar pentru ca vor ei.In curand se vor obisnui si te vor accepta asa cum esti. Poate ei cred ca nu mai esti cea de dininte dar sunt speriati de o schimbare asa ca spune-le ca ai ramas aceeasi si ca tii la ei la fel de mult. Sper ca te-am ajutat.SUCCES!
Domnișoară, eu nu sunt un psiholog și nu știu în ce măsură aș putea să te ajut în acest sens.
Din alt punct de vedere, însă, îți pot spune că ai probleme cu gramatica limbii române, că acest text al matale e cam anapoda compus și, ca să dau doar un exemplu, în pasajul „colegii de la școală spune" comiți o gravă greșeală de dezacord: colegii... spune. Subiectul e la plural iar verbul la singular.
Nu e corect românește.
Pai, gandeste-te daca cei din jurul tau au dreptate... Poate e la tine o problema si nu la ei. Examineaza-te si vezi ce s-a schimbat la tine.
O zi buna!