Afla daca,daca,pisco putin de limba fara sa isi dea seama,dar daca ea te-a lasat nu stiu daca chiar e bine sa o intrebi asta.Dar ce ---- spune-i la ce sa taci,mai rau iti e daca nu ii spui crede-ma,cel mai bine ar fi sa ii spui si sa nu lasi timpul sa treaca, ca nu trece in folosul tau, orice ar zice stii ca macar ai incercat.Salut si succes.
Las-o de tot.
am fost cu un baiat 6 luni, si ne-am despartit acum 6 luni ( aproape ) si inca nu l-am uitat. De cate ori il vad, sau stiu ca vine la tara ( el sta la oras, si eu la tara ) am un sentiment ciudat. Daca acum as vorbi iar cu el, cred ca mi-as bate joc de mine pentru ca sentimentele revin si m-am chinuit degeaba juma` de an
parerea mea. nu mai vorbiti deloc pentru ca o sa iti fie greu stiind ca ea ori nu are aceleasi sentimente pentru tine ori ( daca va impacati ) cand o sa va despariti ( ca relatia asta nu o sa dureze pana la adanci batraneti pentru ca sunteti adolescenti, banuiesc :d ).
Pai aseara am fost la ziua unui prieten. toti se distrau in sufragerie si noi 2 eram in dormitor. nu incerca sa ma respinga, ne sarutam s.a.m.d. deci e foarte grea decizia. dar pana la urma tot trebuie loata
Ma. cel mai bun sfat.intreabo daca mai simte ceva pentru tine. daca raspunsul e afirmativ zii ca si tu simtii ceva pentru ea si ca ai vrea sa o luati de la capat. daca nu ati gasesc eu gagica.si da-mi fundita ca doar la ziua mea ai fost aseara
Sti.mereu va fi asa[asta cand pui sentimente]. mereu o sa simti ceva cand stai langa ea|pentru ca se pare ca ai tinut la ea|.asa ca afla daca si ea mai tine la tine.si mai ales in ce fel.iar daca ea nu mai vrea nik.nu e timpu sa dramatizezi.sti u vb aia. dupa colt mai sunt inca 5 care te asteapta
Bai cam grea decizie. Ew iti dau un sfat incearca in continuare (adica inca de cateva ori) si daca nu merge inseamna ca nu te place.Incearca sa treci peste.Si daca poate iti reuseste si te place si o sa fiti impreuna numai cele bune iti doresc.Ew iti repet mai incearca de cateva ori si daca o sa zica acelasi rasp si daca e poate mai vedem e clar nu, sau poate e un nu hotarat nu mai ai ce face, si daca e da numai bine de tine.
Hei! E cam complicat...Nu stiu ce as putea sa iti spun dar totusi incerc.
Poate a avut un motiv pentru care te-a parasit, ai intrebat-o de ce a vrut sa fie asa? Poate ca a-ti avut unele neintelegeri pe care ea a crezut ca nu le vei intelege, si nu a vrut sa te schimbe.Acum e confuza nu stie ce vrea sa faca, se simte cam aiurea. Oricum daca ati fost impreuna atunci nu cred ca te-a uitat ceva ceva simte pentru tine poate ca nu-si da seama. Oricum bafta!
Buna.eu cred ca ar trebui sa incerci sa ii spui ceea ce simti pentru ea... poate ca si ea simte la fel dar nu idrazneste sa iti spuna.nu cred ca ai nimic de pierdut.nu se stie niciodata ce se poate intampla.mai bine sa incerci acum decat sa fie mult prea tarziu.mult noroc