Ma simt la fel ca tine din pacate. Poate chiar mai rau Eu una incerc sa socializez cu oamenii chiar daca nu sunt buna la asta. In orice caz, vorbeste cu cineva din familia ta in care ai incredere. Stai pe langa oameni si gandeste-te ca ei nu sunt mai buni de cat tine cu nimic Daca vrei sa vorbim, eu sunt aici
Faptul ca te retragi din cercul tau de prieteni te face sa te simti neimportant.de obicei o prietenie fuctioneaza pe principiul trocului,ce-mi dai aia primesti. daca tu ii ignori, la fel vor face si ei.
pentru depresii, excluznd pastile sau vizite la psihologi, cel mai bun leac sunt prieteni tai, hobbyurile tale.este doar o anumita perioada din viata depresia,consider-o ca si o boala la care tratmentul este o socializare mai abundenta.
poate ca iti lipseste putina incredere in tine, incearca sa o redobandesti.
modul prin care creste testosteronul cel mai bine este prin aptitudini fizice, deci daca esti bun la football, du-te si baga ceva goluri tari in curtea scolii sa te aclame toata echipa, o sa te simti altfel.deasemenea,cu toata ca partea asta o sa o ignori total, incearca sa citesti o carte.in momentu citiri te desprinzi de lumea din jur, de tine si traiesti in pielea personajului, astfel, pe langa faptul ca faci ceva foarte educational, te si ajuti in acelasi timp uitand de stres si alte probleme