| justifyme a întrebat:

Ce pot face? :

ma simt rau

nu-mi vine sa mananc nimic

mereu cand ma gandesc la el simt ca am fluturi in stomac

am incercat sa-l uit dar nu pot, totul imi aduce aminte de el, el imi e si coleg

nu am fost impreuna dar stiu ca nu o sa am sanse ( e cel mai iubit baiat din clasa )

ce se intampla cu mine? cand il vad imi vine sa il sarut

cum pot totusi sa il cuceresc? macar fetele sa moara de ciuda ca e al meu

v-am mai zis : el imi face cu ochiu' doar mie si imi zambeste cand ma uit la el, cand vorbim se uita adanc in ochii mei iar mie imi vine sa clipesc iar dupa ce clipes si ii zambesc, el imi zambeste asa mai special, cuceritor

va rog, ajutor!

Răspuns Câştigător
| DyDy_3450 a răspuns:

Parerea mea este ca esti o norocoasa.nuh de ce iti faci grijji.e evident ca baiatul te place. daca vrei sal cuceresti fai compimente.zii ce tiar placea tie sa-ti spuna el. daca vrei sal cuceresti zzii ceva. de genu:"ce super iti sta parul, te-ai tuns?" sau "imi place tricoul tau" sau nuh gasesti tu.si fii finutza cu el sunt sigura ca va aprecia asta!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este nevoie să postezi de 3 ori aceeași întrebare!
Pa, pa.

| Luori a răspuns:

Esti indragostita de el si abia te abtii sa nu-ti arati sentimentele.
Lasa perdeaua care ti s-a pus pe ochi, si inainte sa faci un pas catre el, verifica daca esti intr-adevar mai speciala pentru el.
Cat vei rezista sa nu dai afara ceea ce simti? De ce sa nu incerci? Fa ceea ce trebuie sa faci acum.

| aLexuK a răspuns:

Daca il iubesti asa de mult si el te place...dc nu il intrebi daca vrea sa fiti iubiti...big grin