La 12 ani e normal sa nu ai inca sani! Putin mai tirziu se vor dezvolta mai mult decit iti imaginezi! Asa e modul tau de a te dezvolta! Nu-ti fa griji. Vor creste de la sine. acum e doar nevoie de asteptare
Stai linistita la voi fetele ii o chestie Hormonala nu iti face griji ca la 12 ani nu tiau crescut sani si ca la altele leau crescut au sa iti creasca si tie pe la 15 16 17 ani ai sa vezi stai linistit nici nu este normal pe la 12 ani sa iti creasca sanii si sani se dezvolta de la sine
Am avut si eu o colega care avea 15 ani si era plata ca scandura. La 16 ani au inceput sa ii creasca sanii. Si i-au crescut ca daca te uiti la ei iti fac ochii ca la JACKPOT. Precizez ca tipa era slabuta si destul de mica de inaltime.
Desi eu nu prea stiu cum e sa ai 12 ani sh sa n-ai sani pentru ca am fost mereu mai dezvoltata, te sfatuiesc sa ai rabdare pentru ca nu prea exista fete care sa nu aiba deloc.adica pe la 13-14 ani fii sigura ca o sa-ti creasca.
Nu iti face griji in privinta asta.
am avut o colega care nu avea sani deloc iar colegii radeau de ea pentru ca era slaba si avea sanii foarte mici.
dupa ce am terminat clasa a 8 ea s-a dezvoltat atat de mult incat era cea mai corpolenta si cu sanii cei mai mari dintre toate colegele noastre.
asa ca ai timp
Ce sa spun, rad de tine.de parca ele(ei) s-au nascut cu sani cu tot, si nu mai trebuie sa treaca prin pubertate.