| Anonim_3965 a întrebat:

Ce pot face pentru a nu mai avea paduchii? Fara rusine am incercat cu sampoane cu etc si nu am cum sa ma tund ca sunt fata...big grin big grin big grin

Răspuns Câştigător
| iuliasistrify a răspuns:

Deci incearca cu Petrol, stiu, stiu ca in ziua de azi nu prea se nai gaseste Petrol curat dar daca stay la sat cere de la cineva care lucra la sonde la Petrol...Nu e o rusine...cred

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca nu te tunzi scurt, nu vei scapa in veci de ei. In plus de asta, trebuie sa speli la temperatura mare( 90 de grade) tot ce vine in contact cu capul( lenjerie de pat, caciuli, prosoape ) si sa le calci cu fierul incins. Aplica petrol, dupa ce te tunzi, pe par si tine-l 20 de min. sub un batic care sa-ti acopere bine pielea capului. Apoi te speli bine, te limpezesti cu apa cu otet( 100 ml. de otet la un litru de apa calduta). Neaparat trebuie culese toate ouale de pe firele de par ( roaga pe cineva sa faca operatiunea).

| Airplane a răspuns:

Incearca cu petrol, gaz laughing Si cred ca exista si un spray...intreaba la farmacie happy

| NoLoveU a răspuns:

Nui de loc o rusine. Tias propune sa te dai cu petrol in cap genu sampun sau daca vrei cu petrolo petrol dar nu tias sugera.Am avut o prietena a avut paduchi dar din prima zi si-a dat cu petrol si au disparut intr-o zi sau chiar mai putin. Dar te va arde ceva.Pe ea a arso si a avut 8 ani cand si-a dat cu petrol dar a rezistat dar acum nu zic ca doare chiar asa ea a zis ca nu a arso chiar asa. Dar nu stiu ai grija ce alegi, dar daca alegi ceva cu petrol sa nu zici ca daca te doare e vina mea, eu am vrut doar sa te ajut.

| pisikutza20 a răspuns:

Ia 100 grame de apa, 100 de motorina sau benzina si pune si otet te asigur ca functioneaza

| r3dv1rus a răspuns:

Connect 85.121.83.17:27015 srv de cs 1.6 full ,se cauta admini seriosi