Sa bei cu paiu'. Glm
Pai eu stiu cand simti ca iti urca la cap spala-te pe fata cu apa rece. Si sa nu te puna dracu' sa amesteci bauturile ca intri in coma [proprie experienta]
O aspirina inainte de baut. Si sa nu cumva sa le amesteci. Nu e bine sa bei pe stomacul gol. E bine si sa fii odihnit. Depinde si de organism. Miscarea face bine. Daca de exemplu esti la o petrecere observi ca se simte mai greu efectul alcoolului. Prin dans iti usurezi situatia. Unii spun ca uleiul inainte de a te apuca de baut face minuni. Sa nu cumva sa bei dupa.
Si mai simplu, incetu` cu incetu te inveti
Azi un pic, maine un pic pana ai sa fii pregatit. .
Pana la urma tot te imbeti, da` ai sa bei mai mult [ si asta este de bine?)]
Te duci la baie si. ti faci nevoile cat mai des si pe bune e cea mai buna solutie!
Partea cu aspirina e complicata...
Ai putea sa bei un energizant ajuta
Iti trebuie doar antrenament, te imbeti de 2-3 ori si dupa sa vezi sa rezisti mai mult la bautura...
Pai... cred ca daca bei repede si mult odata... sigur o sa te ametesti adica o sa te imbeti cred ADIK CU SIGURANTA
Aaa
scuze am inteles gresit intrebarea!
Dar nu ar fi mai bine sa nu mai bei deloc?
Un gat de ulei inainte, tine alcoolul la "fundul" stomacului, ca sa nu ajunga bulele de alcool deasupra si ulterior la creier...
Nici nu trebuie sa te imbeti.Trebuie doar sa bei cu limita. Daca te imbeti crezi ca esti mai grozav?
anonim_4396 întreabă: