| JeAdina a întrebat:

Ce pot face sa nu mai am dependenta de calculator? :-s [:d]

6 răspunsuri:
| Alrawan a răspuns:

Iesi pe afara cu prieteni, cara`te cu rolele, joacate voley [sau ce`ti place tie], cauta`ti o ocupatiewinking. oriqm nu`ti fa griji. ca peste 1-2 luni o sa-ti treaca:-J ca o sa te plictisesti de pc [asa ii si la mine >.> ] happy
B`bye happy

| 亚历山 a răspuns:

Salut!
Usor arunci unitatea pe geam si monitoru si le zici la ai tai sa-ti cumpere laptop si nu ai esti depedent de calculator
Baftahappy

| JeAdina explică:

Am si PC si laptop. Dar am de cand aveam 5 ani. De atunci stau pe PC in continuu. straight face cu prietenii daca ies nu stau mai mult de 5 ore. si restul...waiting crying

| Miaaaaa_6892 a răspuns:

Gandeste-te ca ii vara. poti face o multime de lucruri cu prieteni. Gen: plimbari cu bicicletele, role, picnicuri, sa mergi la strand, sa practici sporturi etc etc. Si propuneti ca in aceasta vara sa-ti faci multi prieteni noi din diferite locuri pe unde mergi happy o sa iti umple ei timpul si o sa uiti de calculator tongue

| Ana_3602 a răspuns:

Prietenihappy.

| AnNa_2342 a răspuns:

Sa incerci sa iesi cu prieteni, sa iti ocupi majoritatea timpului liber cu tot felul de activitati care te pot face sa uiti de calculator. Consider ca o iesire cu prieteni e cea mai potrivita. Iar cand esti in casa si te tenteaza, asta asa ca stiu si eu cum e laughing, incearca sa iti gasesti un hobby. Eu de exemplu m-am apucat de facut graffiti. Gaseste ceva la care sa te pricepi si sa iti faca placere.

Întrebări similare