Nu ne-ai spus şi din ce cauză suferi. În orice caz, oricare ar fi motivul, trebuie să-i tratezi cu indiferenţă. O indiferenţă care atinge cote maxime. Dacă le arăţi că suferi în urma spuselor lor, se vor bucura şi vor continua să te necăjească. Însă, indiferenţa ucide.
O zi frumoasă!
P.S.,, Totdeauna indiferenţa este ideologică şi amabilă, prezentată sub unghiul actualităţii şi cu caracter strict personal."
UIte! Parerea mea este ca suferinta face parte din viata si daca nu cunosti suferinta nu poti sti cat de bine este sa fi fericit(caci nu vei avea cu ce sa compari). Raspunsul meu la intrebarea ta este ca acest lucru este imposibil mai ales daca iubesti pe cineva si te dezamageste caci nu-ti poti porunci sa nu fi dezamagita sau sa nu iti para rau, sa nu fi trista. Daca ii ignori ceea ce ar trebui sa faci nu inseamna ca suferinta va disparea(asa este viata si toti trebuie sa trecem peste toate obstacolele pe carre le intalnim.Cazi si te ridici). Singurul lucru pe care il poti face sa nu mai suferi este sa nu te implici sentimental, sa nu iubesti pe nimeni si sti foarte bine ca asta este imposibil.
Sper ca nu am fost rea.MI-am spus parerea.
Have a good day!
Fa-ti prieteni noi, citeste carti.
Nu te mai gandi la suferintele tale.
Te pup, pa.
Pai andre poti incerka varianta de a te face emo daca suferi dar a doua varianta ar fi mai sociala sa-i ignori sa-i faci sa sufere si ei:X
Nu stiu ce sa zic. Roaga-L pe Doamne- Doamne(din tot sufletul si cu cea mai mare incredere) sa te invete ce sa faci!Bafta!
Nu stiu ce sa zic. Roaga-L pe Doamne- Doamne(din tot sufletul si cu cea mai mare incredere) sa te invete ce sa faci! Bafta!
Bebee2344 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: