Poti face o data la 3 zile o baie de aburi, care sa-ti deschida porii.Pur si simplu pui apa fiarta intr-un bol.si tu-ti pui capu' deaspura lui, si te acoperi cu un prosop ca sa nu iasa aburii afara.
Dupa ce ai stat 5 minute si porii ti s-au deshis,te freci pe fata cu o crema exfolianta(sau malai si iaurt,amestecat-asta e reteta de casa .)apoi inchizi porii,spalandu-te cu apa rece. Dupa toata chestia asta. poti sa-ti dai pe fata cu putina zeama de lamaie,care e pe post de lotiune tonica,ce-ti tonifica pielea.
Pot sa spun ca merge si eu am avut o problema grava cu cosurile si mi-au si ramas semneasa ca nu le rupe!(am scapat de ele fara medicamente)
Fii atenta de asemenea sa ai o alimentatie corecta(lasa sucurile acidulate,dulciurile in exces, tutun, etc) si nu-ti atinge fata cu mainile murdare.
P.S.:mai foloseste seara si dimineata o crema hidratanta
Te pup si iti urez mult succes!
Cat de repede mi-au trecut mie? pai mie mi-au trecut destul de greu, da' asta din vina mea, pentru ca nu am stiut ce-mi face bine si ce nu
pot sa spun ca la 12 ani fata mea era.nici nu vreau sa-mi mai amintesc nu stiu cum de nu constientizam atunci cat de greu o sa-mi fie acum.le rupeam si mi-au ramas "cratere" pe fata, pe care trebuie sa le acopar zilnic cu fond de ten.
foloseam tot felul' de produse(pudra, fon de ten.) care-mi faceau rau.da' de 2 ani incoa.am inceput sa mai scap de ele.mai ies 1-2 cosuri, da' doar cand sunt pe stop.
Si inca ceva.atunci cand iti iese un cos pe fata si e rosu.freaca-te cu usturoi pe el.te va ustura, da' nu ai idee cat de bun este usturoiu' pentru fata cu acnee.
Te pup!
Depinde...cati ani ai? dar bine.in afara de sex.pentru ca nu stiu ce varsta ai plus ca nu poti face asa ceva doar pentru a scapa de cosuri.te pot ajuta infuziile, cum ar fi de musetel sau de trei frati patati plus o vitamina uleioasa. multa bafta